Måste en Stracciatella Chocolate Protein Bar vara onyttiga? Det tycker inte vi! Gymgrossisten Kitchen visar dig hur du lagar goda och nyttiga rätter med högt proteininnehåll utan tillsatt socker.

Receptet är framtaget i samarbete med Sanna Backman som är Personlig Tränare och Diplomerad Kostrådgivare, sedan 2012 delar hon med sig av sina recept på sin blogg Tasty Health och nu även här hos oss på Gymgrossisten.

Lycka till och smaklig måltid!

Ingredienser (2 bars)

Näringsvärde (per bar)

  • Kolhydrater 11 g
  • Protein 12,5 g
  • Fett 10 g
  • Energi 183 kcal

Gör så här

1. Hacka chokladen och ställ åt sidan.

2. Ha i alla ingredienser utom chokladen, i en skål. Blanda med en sked eller med händerna. Ha lite tålamod, degen kan verka för torr men fortsätt knåda med händerna så kommer den bli fast.

3. Tillsätt eventuellt mer vätska om det behövs.

4. Tillsätt chokladen och forma sedan till 2 bars. Rulla in i aluminiumfolie och förvara i kylen eller frysen om du inte ska äta dem på en gång. De klarar sig i rumstemperatur i 1-3 dagar (beroende på hur varmt det är).

Köp produkterna från receptet
Toppsäljare
+ 26 varianter
Toppsäljare
+ 26 varianter
259 kr
Köp
Köp
Toppsäljare
+ 15 varianter
Toppsäljare
+ 15 varianter
865 kr
Köp
Köp
Köp fler, spara mer
119 kr
Köp fler, spara mer
39 kr
Köp fler, spara mer
79 kr

Relaterade recept

Om Sanna Backman

Mitt namn är Sanna Backman och jag är Personlig Tränare och Diplomerad Kostrådgivare. Alla mina recept är gjorda utan tillsatt socker och med hög proteinhalt, min filosofi är att det ska vara enkelt att äta nyttigt!