Träningshandskar & Gymhandskar

Förbättra ditt grepp på gymmet eller håll värmen under kalla löprundor med ett par snygga träningshandskar. Här finns handskar av olika modell och färg för flera olika ty...

Förbättra ditt grepp på gymmet eller håll värmen under kalla löprundor med ett par snygga träningshandskar. Här finns handskar av olika modell och färg för flera olika typer av träning, så som styrketräning, crossfit, och löpträning. Nedan finner du modeller från bland annat Harbinger, Better Bodies, Gorilla Wear med flera. Handskar specifikt för kampsport finner du under ”mma / kampsport”, längre ner på sajten.

Läs mer

Handskar för gymmet

Det finns ett stort utbud av träningshandskar på marknaden idag. De är väldigt populära när det kommer till träning med vikter på gymmet. De har den fina funktionen att de ger bättre grepp om vikterna. Men det är inte bara för styrketräning som du får ut full effekt utav ett par träningshandskar.

Det råder ingen tvekan om att du kan ha stor nytta av ett par handskar när du använder vikter för ditt träningspass eller om du tar en tur i roddmaskinen. Hos oss hittar du handskar som är halv- och heltäckande och även handskar med extra handledsstöd.

Undvik blåsor och förhårdnader

Vi känner alla till problemet med hård hud och blåsor när man tränar med vikterna på det lokala gymmet. Men nu får det räcka. För med ett par nya och läckra styrketräningshandskar kan du både skydda händerna mot det där slitaget, men också se till att du får bättre grepp om vikterna.

En annan fördel med dina nya handskar är handledsstödet de ger. Det är viktigt att inte underskatta det stöd du kan ge din kropp. Gör träningen enklare för din kropp. Skydda dina händer när du tränar eller springer.

Olika typer av träningshandskar

Det finns många olika typer av handskar. Hitta det par som passar just dina behov. Hos oss hittar du både handskar som passar för funktionell träning och handskar som är designade för boxning och MMA.

Hos oss hittar du alla de bästa märkena inom träningshandskar. Du hittar enkelt dina nya favorithandskar just här, oavsett om du letar efter ett par som kan hålla dina händer varma på en lång löprunda eller om du behöver ett nytt par till gymmet. 

Dölj
Filtrera sortiment
Återställ allt

Varumärken

Typ av Träningshandskar

Avbryt
Använd filter
Toppsäljare
Toppsäljare
38 recensioner
199 kr
Köp
Köp
349 kr
Köp
Köp
199 kr
Köp
Köp
199 kr
Köp
Köp
Prisvärd
143 kr
Lägsta pris 143 kr
Köp
Lägsta pris 143 kr
Köp
99 kr
Köp
Köp
199 kr
Köp
Köp
169 kr
Köp
Köp
279 kr
Köp
Köp
299 kr
Köp
Köp
299 kr
Köp
Köp
299 kr
Köp
Köp
399 kr
Köp
Köp
409 kr
Köp
Köp
169 kr
Köp
Köp
349 kr
Köp
Köp
279 kr
Köp
Köp
199 kr
Köp
Köp
349 kr
Köp
Köp
409 kr
Köp
Köp
349 kr
Köp
Köp
279 kr
Köp
Köp
299 kr
Köp
Köp
0 recensioner
Adidas Fitness Equipment
399 kr
Bevaka
Bevaka