Kroppsvård & Hygien

Hitta produkter för ansiktsvård, hårvård, kroppsvård och munvård som du kan använda i samband med träningen eller i vardagen....

Hitta produkter för ansiktsvård, hårvård, kroppsvård och munvård som du kan använda i samband med träningen eller i vardagen.

Läs mer

Kroppsvård för den aktiva

Den aktiva friskvårdsutövaren behöver även kroppsvårdsprodukter och eftersom vi vill kunna täcka alla dina behov erbjuder vi även denna typ av produkter. Här på Gymgrossisten hittar du därför vårt stora utbud av kroppsvård och nedan har vi samlat ett antal basprodukter som alltid bör finnas i din träningsväska.

Gymbag essentials

Din träningsväska innehåller definitivt en bra duschgel, deodorant och kräm. Men den bör faktiskt också innehålla liniment som är en sorts kylande gel som är snabbverkande med djup kylning för vård av mindre bristningar direkt efter tung träning. Produkten ger dig snabbare återhämtning, vilket är avgörande för dina träning- och träningsresultat.

Stort utbud av produkter för kroppsvård

Hos oss hittar du ett stort utbud av bra basprodukter för kroppsvård. Vi har produkter för hår, hud, solkräm, kylande gel för efter träning och mycket mer. Det är viktigt för oss att erbjuda dig ett stort utbud av träningsmaterial och så har vi givetvis inte glömt dina kroppsvårdsprodukter.

Dölj
Toppkategorier inom Kroppsvård & Hygien
Filtrera sortiment
Återställ allt

Varumärken

Avbryt
Använd filter
+ 1 variant
+ 1 variant
4 recensioner
129 kr
Köp
Köp
+ 1 färg
279 kr
179 kr
+ 1 färg
169 kr
+ 1 variant
+ 1 variant
4 recensioner
89 kr
Köp
Köp
+ 1 variant
+ 1 variant
0 recensioner
135 kr
Köp
Köp
+ 1 variant
+ 1 variant
2 recensioner
89 kr
Köp
Köp
20%
20%
1 recensioner
159 kr
198 kr
Köp
Köp