Medlemsvillkor Gymgrossisten kundklubb

Allmänt

Dessa villkor godkänner du när du blir medlem i Gymgrossisten kundklubb, som erbjuds av Health and Sports Nutrition Group HSNG AB org. nr 556564–4258, Sveavägen 151, 113 46 Stockholm. Villkoren gäller bara för vår kundklubb. För köp, betalning och leverans gäller andra villkor som finns på vår webbplats, www.gymgrossisten.com. Där finns bestämmelser om till exempel returer och ångerrätt.

Medlemskap och registrering

För att bli medlem i vår kundklubb måste du ha fyllt 18 år. Endast privatpersoner kan ansöka om medlemskap i kundklubben. Medlemskapet är personligt och kan inte överlåtas. Medlemskapet får inte användas i affärssyften och du har endast rätt till ett medlemskap.

Ditt medlemskap ger dig rätt till flera fördelar:

 • exklusiva erbjudanden
 • tillgång till medlemspriser
 • förtur till rean
 • poäng- och achievementssystem med individuell avatar

Du registrerar ditt medlemskap genom att ange ditt förnamn, efternamn, e-postadress, mobilnummer och detta görs genom att klicka på profilikonen uppe till höger på vår sida.

När du har gjort det finns det möjlighet att ange fler kontaktuppgifter. För att vara säker på att du ska få del av alla relevanta erbjudanden krävs det att du anger samtliga kontaktuppgifter eftersom vi kommunicerar vissa erbjudanden enbart i en viss kanal, till exempel via sms. För att få ta del av alla förmåner behöver du även hålla oss informerande om ändringar i din kontaktinformation. 

I poäng- och achievementssystemet kan du som medlem skapa din egen avatar. Genom att genomföra olika aktiviteter på vår webbplats t.ex. genomföra köp, skriva recensioner, likes etc. låser du upp achievements och samlar poäng. Genom att samla poäng av olika uppfyllda achievements stiger du i nivå. Genom nya medlemsnivåer kan du bl.a. göra din avatar mer unik. Du kan genom din individuella avatar se hur mycket poäng du har i förhållande till andra medlemmar under topplistan som visas under Mina Sidor. 

Recensionsmail om köpta produkter kan skickas till dig som medlemmar efter genomförda köp. De recensioner som får flest likes kommer lyftas upp på produktsidan som en framröstad topprecension. De senaste recensionerna kommer också visas live på webbplatsen. 

För att du ska kunna erhålla relevanta erbjudanden via riktad marknadsföring från oss kommer vi att analysera och utföra profilering baserat på bl.a. de personuppgifter du lämnar till oss och ditt köpbeteende på vår webbplats. För fullständig information om hur vi behandlar dina personuppgifter, läs vår integritetspolicy.

Medlemskapet är kostnadsfritt och kortlöst. Du kan hantera ditt medlemskap via vår webbplats. 

Medlemskapets upphörande

Medlemskapet gäller tillsvidare och kan närsomhelst sägas upp av endera parten. Ditt medlemskap avslutas senast 30 dagar efter det att vi har fått ditt meddelande om uppsägning. Medlemskapet upphör automatiskt om du avlider eller får skyddad identitet. Vi har även rätt att omedelbart avsluta medlemskapet om du bryter mot dessa villkor.

Ansvarsbegränsning

Vi ansvarar inte för förluster eller skador pga. tekniska fel, nedsatta funktioner eller andra liknande fel som relaterar till kundklubben.

Våra riktlinjer för recensioner

Recensioner är till för att hjälpa alla besökare att söka information om våra produkter. Vi är tacksamma för att du som kund vill bidra till att ge en mer detaljerad och egenupplevd information om våra produkter. Nedan följer vägledning och riktlinjer för recensioner:

Vad ska min recension innehålla?

 • Det är bra att basera din text på personlig erfarenhet av produkten.
 • Det kan vara extra tydligt att lyfta fram för- och nackdelar direkt i formuläret.
 • Du återger ditt samlade intryck av produkten med stjärnbetyg 1-5.
 • Det är inte ett krav att din recension innehåller text, men ju mer detaljer ju bättre hjälp och information. Var gärna detaljrik och utförlig.
 • Efter du skrivit din text kan du, om du vill, ange en titel på recensionen som sammanfattar din recension.
 • Det är även möjligt att komplettera din recension med en egen produktbild eller en bild när produkten kommit till användning.
 • En produktrecension görs framför allt genom en bedömning av produkten i sig varför en bedömning av företaget eller produktens tillverkare i allmänhet eller kommentarer kring lagerstatus eller leveranstid normalt inte föremål för en produktrecension utan med fördel kan tas med t.ex. kundservice.

Riktlinjer för recensioner

Vi publicerar både positiva och negativa recensioner om de produkter som finns att köpa på sidan. Men det finns ett par saker som du som recenserar behöver tänka på.

 • Du får bara skriva en recension om du använt produkten.
 • Vi tillåter inte recensioner som enligt vår bedömning är kränkande, stötande, syftar till marknadsföring av annans verksamhet, innebär vilseledande eller otillbörlig marknadsföring, kan utgöra upphovsrättsintrång, brottslig verksamhet eller liknande.
 • Du får inte skriva en recension om du är sponsrad av Health and Sports Nutrition Group HSNG AB.
 • Hitta inte på en recension och skriv heller inte ett omdöme i någon annans namn.
 • Tänk på att inte skriva om produkter på ett sätt som antyder att en produkt har läkemedelsliknande effekt eller liknande.
 • Spara gärna dokumentation som visar att du köpt en produkt för det kan hända att vi ber dig att verifiera din recension.
 • Vi förbehåller oss rätten att inte publicera och ta bort recensioner som strider mot lag, våra riktlinjer för att skriva recensioner eller på annat sätt är oetiska.
 • Recensioner publiceras publikt på vår hemsida och kan även att komma att användas i exempelvis marknadsföringsmaterial.

Om du märker att det publicerats sådant som bryter mot våra riktlinjer eller om du har frågor - hör gärna av dig till oss. Kontakta oss här.

Upplysningar m.m.

För mer information om vår kundklubb ber vi dig vända dig till vår kundservice som du når på kontakt@gymgrossisten.com   

Dessa villkor gäller från och med den 2 december 2021. Vi förbehåller oss rätten att göra ändringar i villkoren. Alla ändringar kommer att publiceras på vår webbplats.