0
0

Goodlife proteinbars upp till 40% rabatt! Köp här >>

Medlemsvillkor Gymgrossisten kundklubb

Allmänt

Dessa villkor godkänner du när du blir medlem i Gymgrossisten kundklubb, som erbjuds av Health and Sports Nutrition Group HSNG AB org. nr 556564–4258, Sveavägen 151, 113 46 Stockholm. Villkoren gäller bara för vår kundklubb. För köp, betalning och leverans gäller andra villkor som finns på vår webbplats, www.gymgrossisten.com. Där finns bestämmelser om till exempel returer och ångerrätt.

Medlemskap och registrering

För att bli medlem i vår kundklubb måste du ha fyllt 18 år. Endast privatpersoner kan ansöka om medlemskap i kundklubben. Medlemskapet är personligt och kan inte överlåtas. Medlemskapet får inte användas i affärssyften och du har endast rätt till ett medlemskap.

Ditt medlemskap ger dig rätt till flera fördelar:

  • exklusiva erbjudanden
  • tillgång till medlemspriser
  • förtur till rean

Du registrerar ditt medlemskap genom att ange ditt förnamn, efternamn, e-postadress, mobilnummer och detta görs genom att klicka på profilikonen uppe till höger på vår sida.

När du har gjort det finns det möjlighet att ange fler kontaktuppgifter. För att vara säker på att du ska få del av alla relevanta erbjudanden krävs det att du anger samtliga kontaktuppgifter eftersom vi kommunicerar vissa erbjudanden enbart i en viss kanal, till exempel via sms. För att få ta del av alla förmåner behöver du även hålla oss informerande om ändringar i din kontaktinformation. 

För att du ska kunna erhålla relevanta erbjudanden via riktad marknadsföring från oss kommer vi att analysera och utföra profilering baserat på bl.a. de personuppgifter du lämnar till oss och ditt köpbeteende på vår webbplats. För fullständig information om hur vi behandlar dina personuppgifter, läs vår integritetspolicy.

Medlemskapet är kostnadsfritt och kortlöst. Du kan hantera ditt medlemskap via vår webbplats. 

Medlemskapets upphörande

Medlemskapet gäller tillsvidare och kan närsomhelst sägas upp av endera parten. Ditt medlemskap avslutas senast 30 dagar efter det att vi har fått ditt meddelande om uppsägning. Medlemskapet upphör automatiskt om du avlider eller får skyddad identitet. Vi har även rätt att omedelbart avsluta medlemskapet om du bryter mot dessa villkor.

Ansvarsbegränsning

Vi ansvarar inte för förluster eller skador pga. tekniska fel, nedsatta funktioner eller andra liknande fel som relaterar till kundklubben.

Upplysningar m.m.

För mer information om vår kundklubb ber vi dig vända dig till vår kundservice som du når på kontakt@gymgrossisten.com   

Dessa villkor gäller från och med den 16 maj 2018. Vi förbehåller oss rätten att göra ändringar i villkoren. Alla ändringar kommer att publiceras på vår webbplats.