Blandprotein

Blandprotein är en mix av flera olika protein. Det kan till exempel vara kasein, ägg och vassle i samma produkt. Anledningen är att du ska få en så komplett sammanställni...

Blandprotein är en mix av flera olika protein. Det kan till exempel vara kasein, ägg och vassle i samma produkt. Anledningen är att du ska få en så komplett sammanställning som möjligt. Blandproteinpulver är ett utmärkt val till dig som tränar hårt.

Läs mer

Vilka är fördelarna med blandprotein?

Det som är fördelen med ett blandprotein är att du får en bättre aminosyraprofil än om du använder enbart en proteinkälla. Vassle och kasein har till exempel olika egenskaper och kan blandas utan problem. Vassle är ett snabbt protein medan kasein tas upp långsamt av musklerna. Hos Gymgrossisten hittar du ett brett utbud av olika proteinkällor som kan hjälpa dig att maximera din träning och dina resultat. Om du väljer blandprotein kan du även vara säkrare på att kroppen får i sig fler av de viktiga näringsämnen som behövs. Tänk på att kosttillskott aldrig har som syfte att ersätta en i övrigt varierad kost och hälsosam livsstil. Kosttillskott ska i stället fungera som ett bra komplement.

Olika typer av blandprotein

Förutom kasein och vassle som vi redan nämnt är det vanligt att blandprotein innehåller äggprotein. Det är fullproppat med viktiga aminosyror som vår kropp behöver. Blandproteinpulver kan även innehålla sojaprotein vilket är ett vegetabiliskt protein med högt värde. Det är ett populärt val hos de som äter en vegansk kost. Gymgrossisten erbjuder blandprotein från flera välkända leverantörer som till exempel Star Nutrition och BSN. Det finns även blandprotein som är speciellt framtagna för kvinnor. Blanda pulvret med vatten och drick som en shake. Det fungerar både som en snabb frukost och som ett enkelt mellanmål när du är på språng. Blandproteinpulver kommer i flera olika smaker som till exempel choklad, vanilj och äppelpaj, bara för att nämna några exempel.

Dölj
Filtrera sortiment
Återställ allt

Varumärken

Smak

Vikt

Avbryt
Använd filter
+ 4 varianter
269 kr
Köp
Köp
+ 1 variant
299 kr
Köp
Köp
+ 4 varianter
699 kr
Köp
Köp
+ 2 varianter
429 kr
Köp
Köp
+ 3 varianter
459 kr
Köp
Köp
+ 1 variant
469 kr
Köp
Köp
+ 1 variant
699 kr
Köp
Köp
+ 1 variant
399 kr
Köp
Köp
729 kr
Bevaka
Bevaka