Vattenflaskor

För den som tränar är det ett måste att äga minst en bra vattenflaska, välj mellan massor av funktionella och snygga vattenflaskor för att hitta den som passar ditt behov...

För den som tränar är det ett måste att äga minst en bra vattenflaska, välj mellan massor av funktionella och snygga vattenflaskor för att hitta den som passar ditt behov. Glöm inte heller att det även är viktigt att du får i dig tillräckligt med vatten om du inte tränar, så en vattenflaska är aldrig fel att ha!

Läs mer

Vatten är viktigt vid träningen

När man tränar så svettas man. Därför är det viktigt att man får i sig tillräckligt med vatten under träningen. Ett gym tillbehör som alla behöver är därför en vattenflaska. Man får inte glömma bort att dricka under träningen. Har man med sig en flaska vatten är det större chans att man får i sig den vätska man behöver.

Stora vattenflaskor för långa träningspass

När man planerar ett längre träningspass kommer man vara tvungen att få i sig en större mängd vatten. Det som kan hända om man inte får i sig tillräckligt med vatten är att man blir överhettad och svimmar. Därför är det mer lämpligt att ha med sig en stor vattenflaska om man inte har möjlighet att fylla på den regelbundet.

Glöm inte bort att dricka när du tränar!

Dölj
Filtrera sortiment
Återställ allt

Varumärken

Färg

Material

Avbryt
Använd filter
+ 2 varianter
+ 2 varianter
0 recensioner
Smartshake
299 kr
Köp
Köp
Monthly highlight
25%
+ 2 varianter
Monthly highlight
25%
+ 2 varianter
2 recensioner
52 kr
Lägsta pris 69 kr (-25%)
Köp
Lägsta pris 69 kr (-25%)
Köp
+ 1 variant
349 kr
Köp
Köp
+ 1 variant
349 kr
Köp
Köp
+ 1 färg
99 kr
+ 1 färg
299 kr
+ 1 färg
99 kr
+ 1 färg
299 kr