0
0
0
0

25% rabatt på PWOn F-cked Up Joker Edition Köp här >>

Vattenflaskor

För den som tränar är det ett måste att äga minst en bra vattenflaska, välj mellan massor av funktionella och snygga vattenflaskor för att hitta den som passar ditt behov... För den som tränar är det ett måste att äga minst en bra vattenflaska, välj mellan massor av funktionella och snygga vattenflaskor för att hitta den som passar ditt behov. Glöm inte heller att det även är viktigt att du får i dig tillräckligt med vatten om du inte tränar, så en vattenflaska är aldrig fel att ha! Läs mer

Vatten är viktigt vid träningen

När man tränar så svettas man, detta är för att kroppen försöker att bibehålla en mer naturlig temperatur och om man inte skulle svettas skulle man bli överhettad. Därför är det viktigt att man får i sig tillräckligt med vatten även medan dess att man tränar. Ett gym tillbehör som alla behöver är därför en vattenflaska. Man får helt enkelt inte glömma bort att dricka under träningen och om man har med sig en flaska vatten är det större chans att man får i sig den vätska man behöver.

Stora vattenflaskor för långa träningspass

När man planerar att göra ett längre träningspass kommer man vara tvungen att få i sig en större mängd vatten. Det som kan hända om man inte får i sig tillräckligt med vatten är att man blir överhettad och svimmar. Därför finns det många olika vattenflaskor att välja mellan som man kan använda vid träning. När man utför ett längre träningspass är det mer lämpligt att ha med sig en stor vattenflaska om man inte har möjlighet att fylla på den regelbundet. Glöm inte bort att dricka när du tränar!

Hitta rätt vattenflaska för dig

En vattenflaska är otroligt viktig och även om man inte tränar bör man alltid ha med sig en vattenflaska, att vara uttorkad är nämligen ett allvarligt tillstånd. I sortimentet hittar du ett stort urval av snygga vattenflaskor som kan få dig att dricka mer vatten samt som ser till att du klarar dig under hela ditt gympass. De finns i olika storlekar och i olika modeller för att du ska hitta en vattenflaska som passar dig helt perfekt. Beställ din vattenflaska redan idag och se till att du aldrig blir uttorkad.

Dölj
Filtrera sortiment
Återställ allt

Varumärken

Färg

Material

Avbryt
Använd filter
99 kr
89 kr
59 kr
59 kr
25%
149 kr
199 kr
25%
149 kr
199 kr
149 kr
99 kr
+ 1 variant
349 kr
Köp Köp
79 kr
+ 2 varianter
349 kr
Köp Köp
+ 2 varianter
69 kr
Köp Köp
199 kr
299 kr
199 kr
99 kr
89 kr
299 kr
299 kr
199 kr
199 kr
79 kr
79 kr
79 kr
79 kr
249 kr
249 kr