Multigym & Tillbehör

Multigym är träningsmaskinen för dig som söker varierad styrketräning i hemmet utan att behöva göra plats för en mängd olika maskiner. Ett multigym ger dig möjligheten ti...

Multigym är träningsmaskinen för dig som söker varierad styrketräning i hemmet utan att behöva göra plats för en mängd olika maskiner. Ett multigym ger dig möjligheten till en mängd olika styrkeövningar. Här hittar du multigymen i sig samt kompletterande tillbehör.

Läs mer

Tanken med ett hemmagym är att du ska få en komplett träningsmaskin för att effektivt kunna träna igenom hela din kropp och dess muskler utan att behöva byta maskin. Desto större multigym desto fler övningar kan du utöva i den. De flesta multigym är väldigt enkla att komma igång med och det är inga direkt komplicerade övningar, vilket gör att ett multigym fungerar dig som nybörjare men samtidigt för dig som är mer rutinerad.

På Gymgrossisten har vi multigym och hemmagym i flera olika prisklasser och storlekar. Vi har utrustning både för dig som söker något smidigt att ha hemma för att enkelt kunna genomföra en helkroppsträning, men också för dig som söker större maskiner till exempelvis ett gym för bostadsrättföreningen, till ett gym på företaget eller till dig som bara vill ha seriösa maskiner hemma. Vi kan även hjälpa dig med kraftfulla maskiner för det kommersiella gymmet.

Vi har multigym som kan användas av upp till tre personer samtidigt.

Multigym för hemmet

Vi har multigym för hemmabruk, både för dig som nybörjare, men även för dig som seriös och erfaren hemma-användare. Ett hemmagym kan se ut på olika vis. Det kan vara ett enklare och mer kompakt gym om du har begränsat med utrymme, men det finns även bra och lite större maskiner som fungerar bra att ha hemma.

Muskelgrupper att träna med multigym

Med ett hemmagym är tanken att du ska kunna träna hela kroppen utan att ha flera olika maskiner som tar upp en stor plats hemma eller på gymmet.

Så med våra maskiner tränar du smidigt helakroppen med en möjlighet till stor variation av träningsövningar. Allt detta i en smidig och kompakt design av maskinen.

De större multigymmen har funktioner och övningar som kan anpassas till olika idrotter som bl.a. golf och tennis där du kan utföra övningar för din golfsving och ditt tennisslag.

Vilka muskelgrupper kan jag träna med ett multigym?

Met ett multigym får du möjligheten att träna flera olika muskelgrupper och flera olika övningar. Ett multigym ger dig möjligheten till att utföra flera olika övningar. Nedan har vi listat några muskelgrupper som du enkelt kan träna i ett multigym hemma.

Bent

Benmusklerna tränar du enkelt i ett multigym genom övningarna benspark och bencurl.

Mage

Mage är något som man inte får glömma av att träna. Magmusklerna ger så väldigt mycket mer till kroppen än vad man kan tro. Beroende på vilket multigym du väljer så finns det olika sätt att träna magen på. Du kan bland annat sittandes på knä dra ihop dig framåt med vitkerna framför dig.

Rygg

Liksom magmusklerna så är ryggen en otroligt stor och viktig grupp att träna. För att du ska få en bra hållning längre fram i livet ska du träna ryggen. Den får du in på många sätt i ett multigym.

Armar

Kanske tycker du armar är roligast att träna, vilken tur att det finns ett gäng bra övningar i ett multigym för att kunna träna både biceps och triceps.

Övningar i multigym

Som vi nämnde ovan finns övningar för alla kroppens huvudgruppmuskler. Allt från övningar som bröstpress, rodd, bencurl, latsdrag, axelpress, dips och ab-crunch. Du kan alltså enkelt träna ben, bröst, axlar, mage och rygg hemma i ett multigym. Skönt att ha allt samlat på en liten yta.

Fler komponenter till ditt hemmagym

Har du bra om plats hemma kanske du får plats med fler roliga saker än enbart ett multigym. Nedan finner du riktigt bra utrustning för att få ett helt komplett hemmagym.

Hos Gymgrossisten hittar du flera olika multigym. Är det så att du skulle behöva mer hjälp gällande val av vilket hemmagym du behöver eller vilket multigym som fungerar bra för en bostadsrättsförening så är du välkommen att kontakta oss.

Installation av multigym

Tyvärr kan vi i dagsläget inte erbjuda montering eller bärhjälp på multigymmen. Vi levererar gratis hem maskinen till dig.

Garanti på multigym

Du får minst 1 års garanti på multigym. Se respektive produkt för exakta villkor för specifik produkt.

Dölj
Filtrera sortiment
Återställ allt

Varumärken

Typ av Träningsform

Avbryt
Använd filter
+ 3 varianter
339 kr
Köp
Köp