Greppträning

Här finns ett brett urval av redskap för greppträning, för att stärka ditt grepp och underarmar. Vi har ett stort utbud av verktyg för greppträning från flera kända varum...

Här finns ett brett urval av redskap för greppträning, för att stärka ditt grepp och underarmar. Vi har ett stort utbud av verktyg för greppträning från flera kända varumärken, till riktigt grymma priser.

Läs mer

Viktigt med handstyrkan

Handträning är träning för händerna, och träningen kan användas för rehab men även för att förebygga vanliga utslitningsskador som kan sätta stopp för din träningsglöd. Med bra verktyg för träning av musklerna i händerna blir det lätt att komma igång och du märker snabba resultat.

Du maxar koordination, stabilitet och rörelseförmåga för att kunna få bra resultat av din övriga träning, exempelvis när du lyfter vikter, boxas eller använder händerna i olika maskiner. Med grepptränare och olika sorters handtränare håller du dina viktiga handmuskler i toppform och maxar din kapacitet.

Flera varianter att välja mellan

Här hittar du ett riktigt bra urval av handträningsprodukter i olika prisklasser så att du kan hitta det redskap som passar just dina behov, oavsett om du jobbar proaktivt för att stabilisera och öka styrkan eller reaktivt som rehab efter en uppkommen skada.

De flesta som tränar på hög nivå ser till att inkorporera olika sorters träning av musklerna i händerna eftersom koordination och uthållighet i handmusklerna är en mycket viktig del. Träna dessa viktiga muskler effektivt och hållbart genom att använda våra hand grip och handtränare.

Greppträning stärker underarmar och handleder

Det är inte bara musklerna i händer och fingrar som får sig en omgång när du kör ett pass handträning. Det finns även träningsredskap för underarmsträning som kommer att få dig att svettas ordentligt och bygga en grym grund för större armmuskler.

Dessa muskler glöms ofta bort, vilket är synd eftersom välbyggd underarmsmuskulatur är både estetiskt tilltalande och riktigt viktigt för att orka träna tungt och rätt i framtiden. Även handlederna får sitt när du ägnar dig åt olika sorters handträning, vilket är väldigt bra ur skadeförebyggande synpunkt.

Dölj
Filtrera sortiment
Återställ allt

Varumärken

Typ av Träningsredskap

Avbryt
Använd filter
Toppsäljare
+ 10 varianter
Toppsäljare
+ 10 varianter
IronMind
459 kr
Köp Köp
149 kr
169 kr
10%
599 kr
668 kr
Köp Köp
99 kr
129 kr
239 kr
6%
3.839 kr
4.089 kr
Köp Köp
3.299 kr
429 kr
249 kr
2.199 kr
+ 4 varianter
589 kr
Köp Köp
Toppsäljare
239 kr
499 kr
349 kr
209 kr
319 kr
419 kr
179 kr
Bevaka Bevaka
69 kr
149 kr