0
0
0
0

Kre-Alkalyn

Vad är kreatin Kreatin tillhör ett av de mest använda och uppskattade kosttillskotten i världen. Kreatin är ett kroppseget ämne som även finns i mat och då främst röt... Vad är kreatin Kreatin tillhör ett av de mest använda och uppskattade kosttillskotten i världen. Kreatin är ett kroppseget ämne som även finns i mat och då främst rött kött. Att uppnå tillräckliga mängder för att få de träningsresultat som uppvisats i studier kräver stora lass med mat, mer än vad som är praktiskt att äta. Därför är kosttillskott med kreatin nästan ett måste för dig som vill få ut maximalt av din träning. Kreatin är en fosfatdonator som hjälper kroppen att ladda upp ATP när kroppen använder detta ämne för rörelse. ATP är den första energikällan kroppen använder vid all form av rörelse, även i gymmet. Läs mer

Vilka effekter har kreatin? 

Kreatin är idag ett mycket väl undersökt ämne och dess effekter är kända. Att det är så uppskattat av atleter världen över beror på att kreatin ökar arbetskapaciteten vid kortvarig och högintensiv träning. Effekten når man vid ett intag om 3 gram om dagen, och märks oftast av genom att det går att genomföra några fler repetitioner under de set där det annars går trögt.  

Världserkända Kre-Alkalyn 

Det finns många olika former av kreatin från enkla till mycket avancerade. En av de mest populära formerna är Kre-Alkalyn. Detta är en helt unik form av kreatin vars popularitet aldrig har minskat genom åren. Kre-Alkalyn är ett mikroniserat och pH-buffrat kreatin som inte kräver lika höga doseringar som exempelvis kreatinmonohydrat. Kre-Alkalyn är idag det självklara valet bland många atleter som söker ett effektivt kreatin.   

Hur använder man Kre-Alkalyn? 

Kre-Alkalyn kräver inte någon uppladdningsfas och det är mycket populärt att använda direkt före ett träningspass. Kre-Alkalyn kommer ofta i form av lättanvända kapslar vilket gör att doseringen alltid är exakt. Du finner även Kre-Alkalyn i många andra produkter som exempelvis PWO. Kre-Alkalyn bör användas dagligen för bästa effekt. Ta din dos innan träningen. På träningsfria dagar kan du ta en dos när som helst under dagen.  

Gymgrossisten har ett stort utbud av produkter med Kre-Alkalyn som den enda ingrediensen men även produkter där Kre-Alkalyn ingår i en mer avancerad formula.  

Dölj
Filtrera sortiment
Återställ allt

Varumärken

Form

Avbryt
Använd filter
329 kr
599 kr
329 kr
299 kr
329 kr