Kre-Alkalyn

Det finns många olika former av kreatin från enkla till mycket avancerade. En av de mest populära formerna är Kre-Alkalyn. Detta är en helt unik form av kreatin vars popu...

Det finns många olika former av kreatin från enkla till mycket avancerade. En av de mest populära formerna är Kre-Alkalyn. Detta är en helt unik form av kreatin vars popularitet aldrig har minskat genom åren. Kre-Alkalyn är ett mikroniserat och pH-buffrat kreatin som inte kräver lika höga doseringar som exempelvis kreatinmonohydrat. Kre-Alkalyn är idag det självklara valet bland många atleter som söker ett effektivt kreatin.  

Läs mer

Hur använder man Kre-Alkalyn? 

Kre-Alkalyn kräver inte någon uppladdningsfas och det är mycket populärt att använda direkt före ett träningspass. Kre-Alkalyn kommer ofta i form av lättanvända kapslar vilket gör att doseringen alltid är exakt. Du finner även denna typ av kreatin i många andra produkter som exempelvis PWO. Kre-Alkalyn bör användas dagligen för bästa effekt. Ta din dos innan träningen. På träningsfria dagar kan du ta en dos när som helst under dagen.  

Gymgrossisten har ett stort utbud av produkter med Kre-Alkalyn som den enda ingrediensen men även produkter där Kre-Alkalyn ingår i en mer avancerad formula.  

Dölj
Filtrera sortiment
Återställ allt

Varumärken

Form

Avbryt
Använd filter
SPRING SALE
Prisvärd
215 kr
Lägsta pris 215 kr
Lägsta pris 215 kr
SPRING SALE
319 kr
SPRING SALE
10%
584 kr
Lägsta pris 649 kr (-10%)
Lägsta pris 649 kr (-10%)
SPRING SALE
30%
293 kr
Lägsta pris 419 kr (-30%)
Lägsta pris 419 kr (-30%)
SPRING SALE
6%
322 kr
Lägsta pris 343 kr (-6%)
Lägsta pris 343 kr (-6%)