black friday

BLACK FRIDAY hos Gymgrossisten

Årets mest efterlängtade shoppinghögtid - Black Friday. Hos Gymgrossisten förbereder vi oss för en shoppingfest utöver det vanliga, och vi är glada att kunna dela med oss av allt du behöver veta inför denna händelserika dag.


Vill du se vilka deals vi har just nu? 👉 Klicka härVad är Black Friday?

I USA har Black Friday under årtionden varit startskottet för julhandeln. Butiker och varuhus har lockat sina kunder med extremt förmånliga prissänkningar och erbjudanden, vilket resulterat i långa köer utanför butikerna. Den här fredagen har blivit en institution i USA och anses där vara årets absolut största shoppingdag.


Black Friday och Black Week hos Gymgrossisten

Varje år till Black Friday laddar vi upp med en imponerande arsenal av fantastiska erbjudanden. Oavsett om du är på jakt efter kreatin, protein, pre-workout eller ett löpband så kommer du att hitta vad du söker. Prissänkta produkter och exklusiva Black Friday-erbjudanden som du inte vill missa.

Vår målsättning är att skapa en riktig prisfest där du har möjligheten att göra riktigt kloka inköp. Under hela kampanjen kommer vi kontinuerligt att uppdatera vårt sortiment med nya erbjudanden och produkter, allt för att du ska kunna göra de bästa fynden.


När är Black Friday?

Black Friday äger alltid rum dagen efter Thanksgiving, som i sin tur alltid infaller på den fjärde torsdagen i november. Detta innebär att datumet för Black Friday varierar från år till år, men det ligger alltid någonstans mellan den 23 och 29 november. För att du ska kunna planera i god tid, har vi listat de kommande årens Black Friday-datum här:


2023: Black Friday infaller fredagen den 24 november.

2024: Black Friday infaller fredagen den 29 november.

2025: Black Friday infaller fredagen den 28 november.


Black Friday i Sverige

I Sverige har vi omfamnat Black Friday först under det senaste decenniet, trots att fenomenet funnits i 40 år. Vi på Gymgrossisten hakade på prisfesten första gången redan 2013. Sedan dess har Black Friday har vuxit snabbt och slår nya rekord år efter år. Idag räknas Black Friday som den enskilt största dagen inom svensk handel. Fysiska butiker har sett köerna ringla sig långa och flera online-plattformar har stundtals kraschat av den stora mängden peppade besökare.


Vad är Black Week?

En av de mest noterbara förändringarna de senaste åren är övergången från en intensiv shoppingdag till en hel vecka av shoppingextravaganza som vi har valt att kalla Black Week. Detta ger våra kunder ännu fler möjligheter att hitta de bästa priserna och produkterna de söker. Många har tidigare upplevt en stressfylld Black Friday, men genom att förlänga kampanjen över en vecka kan vi minska trängseln i butikerna och skapa en mer avslappnad shoppingupplevelse för alla. På så sätt kan du ta din tid att utforska de fantastiska erbjudanden vi har att erbjuda.


Hur blir jag redo för Black Friday?

För att säkerställa att du inte missar de absolut bästa priserna och produkterna gäller det att vara snabb på bollen. Signa upp dig på vårt nyhetsbrev i botten av sidan för att få informationen först av alla.

Du kommer naturligtvis att kunna följa hela kampanjen här på Gymgrossisten.com


Vill du se vilka deals vi har just nu? 👉 Klicka här