Skivstänger

En skivstång är ett bra första steg för att skapa ett hemmagym för att få en universell träning. Skivstången kan du använda till att träna nästan alla kroppsdelar. På Gym...

En skivstång är ett bra första steg för att skapa ett hemmagym för att få en universell träning. Skivstången kan du använda till att träna nästan alla kroppsdelar. På Gymgrossisten hittar du skivstänger för hemmabruk (25mm) samt olympiska stänger (50mm).

Läs mer

Passar utmärkt för hemmet

Vi vet ju alla hur stressig vardagen kan vara. Det är mycket som skall hinnas med och finnas tid till. Att då även hitta tid till att gå till gymmet och träna kan vara svårt. En utmärkt lösning då är ju förstås att träna i det egna hemmet. Har du skivstång och viktskivor tillgängliga kan du träna precis när det passar dig utan att behöva ta hänsyn till öppettider på gymmet eller prioritera bort något annat. Den idealiska lösningen för dig som har viljan att träna för att bli starkare och må bättre.

Allt för din skivstång

Hos oss hittar du allt du behöver för effektiv träning hemifrån. Här finner du ett stort utbud av skivstänger samt skivstångsskydd och lås. Vi har även bra träningsprogram så att du tränar rätt, och uppnår de mål du själv sätter upp, i din egen takt. Effektiv styrketräning ger dig mer energi, bättre hållning, ökad balans och koordinationsförmåga.

Dölj
Filtrera sortiment
Återställ allt

Varumärken

Typ av Skivstänger & Tillbehör

Avbryt
Använd filter
MASTERDEAL
5.399 kr
MASTERDEAL
2.299 kr
Toppsäljare
849 kr
Toppsäljare
1.299 kr
+ 1 variant
299 kr
Köp
Köp
+ 2 varianter
229 kr
Köp
Köp
+ 1 variant
379 kr
Köp
Köp