0
0

Superfood

Superfoods är ett samlingsnamn på livsmedel som har utmärkta näringsmässiga värden eller som på övriga sätt har visat sig vara extra fördelaktiga för vår hälsa och vårt v... Superfoods är ett samlingsnamn på livsmedel som har utmärkta näringsmässiga värden eller som på övriga sätt har visat sig vara extra fördelaktiga för vår hälsa och vårt välbefinnande. De är bland annat fullspäckade med vitaminer, mineraler och antioxidanter som är viktiga för vår hälsa. Till superfoods hör många vanliga livsmedel, som exempelvis vissa bär, nötter, frön och mörkgröna grönsaker. I produkter används superfoods flitigt bland annat i näringspulver och exempelvis bär och nötter är populära som sådana. Läs mer

Superfood i form av bär och nötter

Superfood är oftast livsmedel från växtriket och många typer av bär och nötter klassas som superfoods. Blåbär är ett vanligt bär i Sverige och det klassas som superfood då det innehåller mycket vitaminer, lösliga fibrer och antioxidanter. Hos Gymgrossisten hittar du frystorkat blåbärspulver som med fördel kan blandas i gröt och annat för både god smak och bra näring. Även nötter och frön är vanliga superfoods, dock innehåller de ofta mycket kalorier. Ett mycket populärt frö är chiafrö, som bland annat kan användas till chiapudding och i overnight-oats som är utmärkta att äta till frukost. Hälsofördelarna i superfoods är många och ett regelbundet intag påverkar vår hälsa på ett positivt sätt genom att bland annat avvärja sjukdomar.

Ett brett utbud av superfood

Gymgrossisten erbjuder ett stort sortiment av superfood i olika utföranden. Bland de superlivsmedel vi tillhandahåller finner du proteinmusli och matcha-puder som används till te och gurkmejatabletter. Gurkmeja har positiva effekter på immunförsvaret och är antiinflammatoriskt, vilket gör det hjälpsamt för personer med ledbesvär. Gojibär är ett superlivsmedel som innehåller gott om antioxidanter, vitaminer och mineraler, vilket räknas som ett av de mest kompletta livsmedlen rent näringsmässigt. De kan med fördel tillsättas i smoothies eller gröt och har en god smak. Vi har också kakaonibbs i vårt utbud av superfood, ett utmärkt tilltugg av kakaobönor. Tänk på att alltid äta en varierad kost och använda dessa livsmedel som en del i en normal kosthållning. Välj det livsmedel som innebär mest fördelar för din livsstil.

Dölj
Filtrera sortiment
Återställ allt

Varumärken

Avbryt
Använd filter
129 kr
189 kr
189 kr
49 kr
89 kr
259 kr
249 kr
259 kr
399 kr
219 kr
219 kr
393 kr
199 kr
149 kr
119 kr
139 kr
149 kr
169 kr
54 kr
49 kr
82 kr
99 kr
69 kr
253 kr
99 kr
99 kr
199 kr
205 kr
199 kr
218 kr
129 kr
149 kr
114 kr
189 kr
125 kr
99 kr