0
0
0
0

25% rabatt på PWOn F-cked Up Joker Edition Köp här >>

Ashwagandha

Ashwagandha är en liten, grön och tillsynes ganska oansenlig buske. Dess botaniska namn är Withania somnifera och den växer i Indien, Nepal, Kina, Mellanöstern och i viss... Ashwagandha är en liten, grön och tillsynes ganska oansenlig buske. Dess botaniska namn är Withania somnifera och den växer i Indien, Nepal, Kina, Mellanöstern och i vissa delar av Afrika. På busken växer det orangea-röda bär. Även om bären och andra delar av busken används så är det främst växtens rot som är intressant. Roten innehåller ett ämne som är känt som withanolider och det är detta ämne som många tillskott med ashwagandha försöker isolera och maximera. Läs mer

Använts i flera tusen år 

Ayurveda är en traditionell folktro med djupa rötter i framförallt Indien där ayurveda har utövats i mer än 4 000 år. Ayurveda använder sig av ett mycket stort antal örter och växter i olika syften och en av de mest framträdande är ashwagandha som även kallas för ”Prinsen av Ayurveda”. Ashwagandha används på oräkneliga sätt inom ayurveda och är en viktig del av den holistiska syn på människan som Ayurveda har.

Olika renhetsgrader 

Då ashwagandha är en växt så varierar innehållet från planta till planta. Med moderna tillskott så har mängden av withanolider ofta isolerats och standardiserats vilket innebär att varje kapsel med ashwagandha innehåller en garanterad mängd av ämnet. Hur mycket withanolider en produkt innehåller varierar. 

Hur används ashwagandha 

De flesta tillskotten med ashwagandha kommer i form av kapslar men det finns även undantag i form av ren rot, pulver, tabletter och i vissa flytande produkter. Välj den form som passar dig bäst. Ashwagandha är ett tillskott som många använder dagligen och året runt som en stapelvara. Många väljer även att öka dosen under perioder i livet när det är extra mycket stress.  

Dölj
Filtrera sortiment
Återställ allt

Varumärken

Avbryt
Använd filter
199 kr
3 för 2
149 kr
219 kr
3 för 2
139 kr
148 kr
Toppsäljare
219 kr
Toppsäljare
349 kr
3 för 2
3 för 2
Swedish Supplements
159 kr