Sojaprotein

Sojaprotein är det enda fullvärdiga vegetabiliska proteinet. Proteinpulver baserat på soja är ett bra sätt att öka dagens proteinintag eller som efterträningsprotein....

Sojaprotein är det enda fullvärdiga vegetabiliska proteinet. Proteinpulver baserat på soja är ett bra sätt att öka dagens proteinintag eller som efterträningsprotein.

Läs mer

Vad är sojaprotein och var kommer det från?

Sojaproteinpulver är som namnet antyder ett proteinpulver som utvinns från sojabönor. Sojaprotein är ett fullvärdigt protein, vilket innebär att det innehåller alla livsnödvändiga aminosyror i en tillräckligt stor mängd för att kunna nyttjas optimalt av kroppen.

Vem kan använda sojaprotein?

Ett proteinpulver baserat på soja är ett utmärkt sätt för dig som äter en vegansk kost att öka dagens totala proteinintag. Sojaprotein tas upp relativt snabbt och passar därför även bra som efterträningsprotein.

Sojaprotein kan användas av dig som är laktosintolerant, mjölkproteinallergiker eller som av andra skäl inte kan eller vill använda mjölkbaserade produkter.

Är sojaprotein ett fullvärdigt protein?

Ja, sojaprotein är ett fullvärdigt protein, vilket innebär att det innehåller alla essentiella aminosyror som kroppen behöver. Detta gör det till ett bra val för vegetarianer och veganer som söker en vegetabilisk proteinkälla.

Dölj
Filtrera sortiment
Återställ allt
Avbryt
Använd filter
+ 3 varianter
249 kr
Köp
Köp