Massageredskap

I denna kategori hittar du alla möjliga redskap för att öka på din muskelåterhämtning och behandla ömma punkter. Genom självmassage kan du lösa upp muskelknutor och lindr...

I denna kategori hittar du alla möjliga redskap för att öka på din muskelåterhämtning och behandla ömma punkter. Genom självmassage kan du lösa upp muskelknutor och lindra träningsvärk.

Läs mer

Bra för massage och träning

Trigger Rollers och Foam Rollers fungerar perfekt för självmassage och skadeförebyggande övningar. Superenkel och lätt att använda och därför extremt effektiv!

Kör styrketräning och motionsträning hemma

När man har möjlighet att träna hemma har man inte längre någon anledning att skippa träningen. Det finns alltid 5 eller 10 minuter som man kan lägga på träning och därav blir det större chans att man får träningen gjord. Köp de träningsredskap som du behöver för att komma igång med din träning och du har större chans att lyckas. Om man inte vill köpa träningsmaskiner kommer man långt med ett par hantlar, en foam roller och ett hopprep samt ett par snygga träningskläder som man känner sig bekväm i.

Det perfekta träningsverktyget för dig!

Tycker du om att träna och vill komplettera din träning hemma har du stora möjligheter att skapa en träningshörna i ditt hem. Hos oss hittar du all utrustning du behöver för att skapa bra träningsbarrexponeringar i ditt eget hem. Ett absolut måste för din hemmaträning är foam roller, även kallad trigger roller. "Trigger Point Therapy" hjälper till med muskelåteruppbyggnad. Triggerpunkter är små knölar som utvecklas i en muskel när den är skadad eller överbelastad och Triggerpunktsterapi lindrar muskelvärk och smärta i de överbelastade områdena.

Dölj
Toppkategorier inom Massageredskap
Filtrera sortiment
Återställ allt

Varumärken

Avbryt
Använd filter
Prisvärd
2.899 kr
Lägsta pris 2.899 kr
Lägsta pris 2.899 kr
Prisvärd
Prisvärd
0 recensioner
5.499 kr
Lägsta pris 5.499 kr
Lägsta pris 5.499 kr
Prisvärd
1.320 kr
Lägsta pris 1.320 kr
Lägsta pris 1.320 kr
Toppsäljare
Toppsäljare
3 recensioner
299 kr
Toppsäljare
219 kr
3.799 kr
Toppsäljare
Toppsäljare
5 recensioner
439 kr
+ 1 färg
+ 1 färg
0 recensioner
999 kr
99 kr
2.999 kr
+ 1 färg
+ 1 färg
0 recensioner
199 kr
9.499 kr
Köp
Köp