Träningsutrustning

I denna kategori hittar du träningsutrustning för både elit och motionärer. Du finner bland annat handskar, bälten, dragremmar och träningshandskar tillverkade i slitstar...

I denna kategori hittar du träningsutrustning för både elit och motionärer. Du finner bland annat handskar, bälten, dragremmar och träningshandskar tillverkade i slitstarka material som med genomtänkt design hjälper dig att maximera din träning! Nedan hittar du kända märken som Gasp, Better Bodies, Harbinger bland många andra!

Läs mer

Undvik skador med rätt träningsutrustning

Det finns inga magiska trick som kommer att få dig i form. Vill du bli starkare och friskare är det viktigaste att du tränar regelbundet och ofta. Därför är det viktigt att undvika skador och här på Gymgrossisten hittar du det som krävs för att vara säker när du tyngdlyfter. Vill du verkligen ta i så hjälper ett starkt och stabilt träningsbälte dig att hålla ryggen rak när du kör marklyft eller knäböj. Med remmar som ger bra handledsstöd kan du undvika skador när du tränar bänkpress och vi har även stödband för knän och armbågar som gör det lättare för dig att ha en stadig progression.

Träningsutrustning för styrketräning

Genom att använda stödband, träningsbälten och Wrist Wraps korrekt kan du vara säkrare, och fokusera på att komma i bättre form. Vill du verkligen lyfta tungt rekommenderar vi att du gör det tillsammans med andra. Vi har det du behöver av dragremmar och kalk, så du kan fokusera på att sätta nya personliga rekord.

Våra rekommendationer

Du kommer att uppleva stor skillnad i din träning när du använder rätt utrustning, och det gäller både de faciliteter som ditt gym tillhandahåller, men även den utrustning du tar med till centret. Men vad ska man egentligen satsa på? Vi rekommenderar att du skaffar ett par bra träningshandskar, ett par lyftband och ett träningsbälte. Om du vill investera i ytterligare utrustning kan vi rekommendera att prova BfR Pros produkter. BfR Pro används för ocklusionsträning och är det perfekta styrketräningstillbehöret för BFR-träning (blodflödesbegränsning), vilket främjar din muskeltillväxt. Fördelen med dessa produkter är att du kan öka kroppens naturliga muskeltillväxt och att du kan träna på bara 10-15 minuter, och du behöver inte göra tunga lyft. Du avlastar därmed dina leder, senor och ligament – ​​utan att behöva kompromissa med resultatet.

Stort utbud av träningsutrustning

Hos oss hittar du ett stort utbud av träningsutrustning såsom träningsbälten, träningshandskar, Wrist Wraps, dragremmar och mycket mer. Alla våra produkter levereras av välkända leverantörer som har många års erfarenhet av att producera högkvalitativa produkter. Vi har till exempel Versa Gripps patenterade produkter som är innovativa och ergonomiska produkter som skyddar dina händer.

Dölj
Toppkategorier inom Träningsutrustning
Filtrera sortiment
Återställ allt

Varumärken

Avbryt
Använd filter
Nyhet
2.999 kr
Köp
Köp
Toppsäljare
+ 1 färg
Toppsäljare
+ 1 färg
6 recensioner
179 kr
799 kr
Köp
Köp
Nyhet
+ 1 färg
Nyhet
+ 1 färg
1 recensioner
799 kr
Köp
Köp
Toppsäljare
599 kr
Köp
Köp
Toppsäljare
Toppsäljare
39 recensioner
199 kr
Köp
Köp
399 kr
Köp
Köp
Nyhet
2.999 kr
Köp
Köp
449 kr
Köp
Köp
+ 3 färger
699 kr
Köp
Köp
449 kr
Köp
Köp
+ 3 varianter
+ 3 varianter
9 recensioner
309 kr
Köp
Köp
Nyhet
+ 1 färg
Nyhet
+ 1 färg
0 recensioner
849 kr
Köp
Köp
299 kr
Köp
Köp
399 kr
Köp
Köp
179 kr
Köp
Köp
349 kr
Köp
Köp
599 kr
Köp
Köp
599 kr
Köp
Köp
Toppsäljare
Toppsäljare
4 recensioner
325 kr
Köp
Köp
349 kr
Köp
Köp