Om Gymgrossisten

Gymgrossisten grundades 1996 och har sedan dess vuxit från en liten garageverksamhet till Nordens största aktör inom kosttillskott och träning. Hos oss hittar du inte bara kosttillskott, utan vi strävar efter att kunna erbjuda allt du behöver för din träning. Vårt sortiment inkluderar livsmedel, hälsokost, träningsutrustning i alla former, kläder, kringutrustning och mycket mer. Vår ambition är att göra träningen enkel och rolig för dig.

Oavsett om du älskar gymmet, träning eller allt däremellan, är vi här för att erbjuda allt du behöver för din livsstil. Vi välkomnar alla oavsett träningsform, träningsnivå eller kostval.

Vi är stolta över våra egna varumärken!

Vårt omfattande sortiment inkluderar Star Nutrition, SmartSupps, Chained Nutrition, Vitaprana och Goodlife. Alla produkter under dessa varumärken utvecklas av erfarna produktutvecklare inom branschen. Våra produktutvecklare arbetar dedikerat för att skapa produkter av hög kvalitet och innovation för våra egna varumärken. Vi strävar efter att ständigt växa och utvecklas inom dessa varumärken för att du alltid ska kunna hitta rätt produkter för dina mål.

PWO, protein, fettförbrännare, drycker, utrustning, kläder och mycket mer!

Vi har ett av det bredaste sortiment som finns att tillgå för träning, under ett och samma tak. Hos oss hittar du protein, PWO, aminosyror, bars, fettförbrännare, gainers, drycker och mycket mer. Tack vare en mix av ledande internationella och lokala varumärken samt egen utvecklings- och produktionsverksamhet erbjuder vi innovativa och högkvalitativa produkter som uppfyller alla krav på säkerhet och kvalitet.

Du har viljan – vi har resten! Tillsammans tar vi träningen till nästa nivå.

Kontakt och adress

Kontakt

Telefon: +46 (0)10-884 48 80

E-mail: kontakt@gymgrossisten.com

Orgnr: 556564-4258

VAT-nr: SE55656442580

Huvudkontor

Health and Sports Nutrition Group HSNG AB

Svetsarvägen 15

171 41 Solna, SWEDEN

HSNG driver även hälsokostbutiken Bodystore, samt B2B leverantören Fitnessmarket

Lageradress

Health and Sports Nutrition Group HSNG AB

Williams väg 19

63506 Eskilstuna, SWEDEN