Välkommen till vår nya webbshop! Läs mer här

Om Gymgrossisten

Gymgrossisten.com är Nordens ledande Internetbutik inom träning och kosttillskott. Här finner idrottsmän och kvinnor högkvalitativa tillskott och sportprodukter.

Bolaget har utvecklats starkt sedan verksamheten startades 1996. Bolagets verksamhet kan delas upp i två delar; Internetförsäljning och franchisebutiker samt återförsäljare. Gymgrossisten.com är ett e-handelsbolag och all försäljning sker via bolagets hemsida.

Gymgrossistens hemsida www.gymgrossisten.com startades redan 1998 och är bolagets viktigaste försäljningskanal. På hemsidan finns detaljerad information om de olika produkterna som erbjuds och bolaget arbetar dagligen med att uppdatera hemsidans olika kunderbjudanden.

Utvecklingen från att ha varit ett litet enskilt bolag till att bli störst i Norden inom sin nisch har väckt uppmärksamhet inom affärsvärlden och medfört att Gymgrossisten ett flertal gånger utnämndes till ett av Sveriges mest framgångsrika företag av Veckans Affärer samt Gasellföretag av Dagens Industri.

Gymgrossisten.com är ett av världens största företag inom försäljning av prestationshöjande kosttillskott till slutkonsument, vilket gör bolaget till en attraktiv samarbetspartner för leverantörerna och bidrar till att hålla priserna nere för slutkonsumenterna. Gymgrossisten kommer att fortsätta fokusera på ett starkt kunderbjudande med avseende på pris och kvalitet.

Tillväxten för Gymgrossisten har till stor del genererats genom ett starkt kunderbjudanden vad gäller pris, produkt och leveransvillkor, men även från förvärv och geografisk expansion. I juli 2007 förvärvades Bodystore.com, en av Sveriges ledande e-handlare inom hälsokost och naturlig hudvård. December 2007 inledde Gymgrossisten sin internationalisering och etablerade i Finland. Företaget är nu etbalerat i Sverige, Finland, Norge och Danmark.

Kontakt och adress

Kontakt

Telefon: +46 (0)10-884 48 80

E-mail: kontakt@gymgrossisten.com

Orgnr: 556564-4258

VAT-nr: SE55656442580

Huvudkontor

Health and Sports Nutrition Group HSNG AB

Svetsarvägen 15

171 41 Solna, SWEDEN

Lageradress

Health and Sports Nutrition Group HSNG AB

Installatörvägen 21 

461 37 Trollhättan, SWEDEN