Viktökning

Konsten att gå upp i vikt. Att gå upp i vikt, ofta även kallat att bulka, är ett effektivt redskap för att öka i styrka och muskelmassa. Att bulka innebär att man äter et...

Konsten att gå upp i vikt. Att gå upp i vikt, ofta även kallat att bulka, är ett effektivt redskap för att öka i styrka och muskelmassa. Att bulka innebär att man äter ett kaloriöverskott samtidigt som träningen ofta övergår i en tyngre fas där målet är att klara av allt mer vikt. Det finns många olika sätt att lägga upp både träning och kost under en bulk och ett stort hjälpmedel är att använda rätt kosttillskott och livsmedel.

Läs mer

Viktökning kan vara en utmaning

Att gå upp i vikt är en uppgift som kräver dedikation och fokus. Målet för många är inte ohämmad viktuppgång utan idealet är att viktuppgången består mestadels av ny muskelmassa. För att uppnå detta måste maten och träningen skötas exemplariskt. För att underlätta både mat och träning så har Gymgrossisten tagit fram paketlösningar med produkter vars syfte är att få dig att öka i vikt.

Färdiga paket

Paketen för viktökning har olika sammansättningar så välj därför ett paket som passar just dig. Många paket innehåller en gainer. Gainers har olika formuleringar men det som de har gemensamt är att de tillför en rejäl påfyllning med kalorier. De innehåller mycket kolhydrater och protein för att hjälpa dig öka i muskelmassa. Fundera även på om du vill ha ett paket med kreatin då kreatin ofta ger en viktuppgång samtidigt som det ökar muskeluthålligheten.

Stort utbud av produkter

Gymgrossisten har ett stort utbud av paketlösningar för just din bulk. Här finns ett brett urval av produkter med olika sammansättningar som är intressanta att kombinera och som passar din träning och kosthållning. Det finns ett paket för alla. Botanisera i utbudet hos Gymgrossisten och hitta just din favorit!

Dölj
Filtrera sortiment
Återställ allt

Varumärken

Avbryt
Använd filter