Träningsväskor

En rejäl träningsväska kan motivera dig att komma igång med din träning. Det är viktigt att du får med dig allt du behöver till träningen....

En rejäl träningsväska kan motivera dig att komma igång med din träning. Det är viktigt att du får med dig allt du behöver till träningen.

Läs mer

Viktigt att ha en bra träningsväska

En bra träningsväska är ergonomisk och ser till att du inte får ont i kroppen av att bära den. Det finns många olika typer av väskor för dam i olika storlekar. Sannolikt kan du hitta en sportväska som du tycker om i sortimentet och som passar din livsstil. För många är det viktigt att den träningsväska som man väljer både är praktisk samtidigt som den är stilren och ser bra ut. Om man har en tråkig och ful träningsväska blir det helt enkelt inte lika roligt att träna.

Snygga och funktionella träningsväskor

En träningsväska måste vara både snygg och funktionell för att du ska vilja ta med den till gymmet. Den mänskliga hjärnan fungerar nämligen så att det är roligare att göra saker, som att exempelvis träna när man har fina saker och om man inte har det kan detta till och med leda till att man inte tränar. Därför är det viktigt att du investerar i en funktionell träningsväska som har plats för allt det du behöver. Detta kommer öka dina chanser att genomföra din träning.

Allt från små gymbags till träningstrunks

Det varierar en hel del mellan olika människor vad man är i behov av för träningsväska, en del är i behov av en riktigt stor träningstrunk som i stort sett har plats för allt man äger. Andra skulle hellre vilja ha en liten gymbag som bara rymmer det allra nödvändigaste. Det finns ett stort sortiment av träningsväskor att välja mellan och därför kan du utan problem hitta en träningsväska som passar just dina behov. De finns i alla typer av färger, material och även i många olika storlekar.

Dölj
Filtrera sortiment
Återställ allt

Varumärken

Färg

Avbryt
Använd filter
Toppsäljare
Toppsäljare
9 recensioner
649 kr
30%
419 kr
Lägsta pris 599 kr (-30%)
Lägsta pris 599 kr (-30%)
30%
209 kr
Lägsta pris 299 kr (-30%)
Lägsta pris 299 kr (-30%)
30%
209 kr
Lägsta pris 299 kr (-30%)
Lägsta pris 299 kr (-30%)
30%
419 kr
Lägsta pris 599 kr (-30%)
Lägsta pris 599 kr (-30%)