×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Presentkort

  Läs mer

  Tillgänglighet: I lager

  • Minimum: 100 kr Maximum: 5 000 kr

  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: PRESENTKORT

  Problem att hitta den perfekta presenten? Köp ett presentkort – en garanterat uppskattad present bland alla träningsintresserade!

  Du kan välja valfritt belopp mellan 100 och 5.000 kr. Sen är det bara att skicka presentkortet till mottagarens e-postadress och låta honom eller henne upptäcka vårt breda sortiment. Fritt fram att välja och vraka! Du kan även välja att skriva ut ett presentkort genom att klicka här.

  Så här fungerar det:
  Presentkortet skickas som en värdecheck till mottagarens e-postadress. Observera att presentkortet är elektroniskt, mottagaren får det alltså inte på papper. Om du önskar ge bort presentkortet personligen kan du även välja att mejla presentkortet till dig själv och därefter skriva ut presentkortet. För att använda ett presentkort gör man på följande sätt:

  1. Ange presentkortskoden i kassan under ”Använd rabattkod eller presentkort”. Där finns fältet ”Ange presentkortskoden” under Presentkort.
  2. Skriv in koden och klicka på ”Lägg till”.
  3. Slutför därefter din beställning som vanligt.

  Villkor:
  Presentkort kan ej betalas med rabattkoder. Du kan endast köpa presentkort om du använder förskottsbetalning, ej faktura eller postförskott. Presentkortet är giltigt i 12 månader. Presentkortet är endast giltigt för användning i vår nätbutik. Mottagaren kan använda presentkortet som betalning för hela eller delar av sin beställning. En kod kan alltså användas vid flera tillfällen. Aktuellt saldo kan kontrolleras i kassan. Koder kan inte lösas in mot pengar. Presentkort kan kombineras med en rabattkod.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.