Vågar

Här hittar du köksvågar och personvågar. Du hittar allt från enkla vågar som visar det basala till avancerade högteknologiska vågar för dig som vill hålla koll på bl.a. f...

Här hittar du köksvågar och personvågar. Du hittar allt från enkla vågar som visar det basala till avancerade högteknologiska vågar för dig som vill hålla koll på bl.a. fettprocent och muskelmassa och köksvågar speciellt framtagna för dietperioder.

Läs mer

Ha koll med en våg

En våg ger möjligheten att ha exakt koll, inte bara på vad dagsvikten är utan mycket mer. För dig som tränar så är maten en central del i livet och en bra köksvåg är då ovärderlig. Likaså en bra våg i badrummet som inte bara har koll på vikten men som även mäter andra faktorer så som kroppsfett, muskelmassa och mer. En, eller flera bra vågar är enkla men effektiva redskap som gör det enkelt att ha koll både på maten och hur kroppen utvecklas.

Köksvågar

En köksvåg är ett nödvändigt redskap om man vill ha koll på vad man äter. En våg eliminerar gissningar och ger exakta värden. För endast vägning av mat så går det bra med en enkel köksvåg som endast visar vikt. För dig som vill ha mer än det så har Gymgrossisten även avancerade köksvågar som utöver vikt även visar kalorier och proteininnehåll vilket underlättar att ha kontroll över maten på detaljnivå.

Personvågar

Personvågar kommer med många olika funktioner. De enklaste visar vikten och det är för många gott nog men om du vill ha koll på allt så finns det alternativ. Gymgrossisten har vågar, som utöver vikt, även mäter kroppsfett, BMI, mängd muskelmassa, benmassa, kan beräkna BMR och mer. Vissa av dessa vågar kan även enkelt kopplas upp mot telefonen vilket innebär att du enkelt kan lagra och följa data med en medföljande app. En avancerad personvåg ger en helt annan insikt i hur kroppen utvecklas och förändras med träning och kosthållning.

Vilken våg ska man välja?

Det är rekommenderat att ha två vågar hemma, en i köket som en assistans i matlagningen och en personvåg som hjälper dig att ha kolla på de kroppsliga värden du vill övervaka. Hur avancerad våg du vill ha är upp till dig. En mer avancerad våg ger alltid fler mätmöjligheter och i regel en högre precision. Hos Gymgrossisten finner du flera olika vågar med varierande funktioner. Läs vad respektive våg klarar av och välj sedan en som uppfyller dina krav.

Dölj
Filtrera sortiment
Återställ allt
Avbryt
Använd filter
+ 2 varianter
Från
259 kr
Köp
Köp