Hopprep

Ett väl beprövat träningsredskap som tränar koordination, kondition, smidighet och styrka. Träning med hopprep kan vara riktigt intensivt och går att anpassa och växla bå...

Ett väl beprövat träningsredskap som tränar koordination, kondition, smidighet och styrka. Träning med hopprep kan vara riktigt intensivt och går att anpassa och växla både upp och ner, så att den passar alla nivåer. Hopprep är traditionellt ett stående inslag inom boxningsträning tack vare den allsidiga träningen. En av de stora fördelarna med redskapet är att det tar minimalt med plats och passar därför utmärkt att ta med sig på resor. Nedan hittar du hopprep från bland annat OMPU Gear, Casall och Adidas med flera för att kunna köra igång med din hopprep träning.

Läs mer

Ett välbeprövat träningsredskap

Att hoppa hopprep är en ordentligt effektiv pulshöjare som ger resultat redan från allra första hoppet. Du maxar dessutom din koordination, kondition och balans när du hoppar hopprep. Smidighet & styrka är andra delar du tränar med hopprep. Hela överkroppen aktiveras och ditt hjärta kommer att tacka dig, och dessutom belastas skelettet vilket gör det starkare. Att hoppa hopprep ger dessutom hjärnans samarbete med de stora muskelgrupperna en ordentlig utmaning vilket gör träningsformen till en favorit hos boxare, som måste ha riktigt bra koll på sin koordination.

Allsidig träning för minimal plats!

Du som har begränsat utrymme hemma har kanske svårt att få plats med stora träningsmaskiner. Då är hopprepet ett smidigt men riktigt effektivt träningsalternativ, som går att hänga på väggen eller stuva undan när det inte används för att skulptera din kropp. För dig som gillar svettig och tuff boxningsträning är hopprep träning ett väldigt bra komplement, så varför inte hänga ett hopprep bredvid handskarna och lägga till fem minuters hopp till din träningsrutin. Du kommer garanterat att märka resultat både vad gäller kondition, koordination och prestanda.

Flera olika sorter och märken

Vi erbjuder flera olika sorters hopprep av varierande prisklasser för att du ska kunna hitta rätt hopprep för just din träning. Repets längd, tjocklek och material är alla smaksaker som varierar från person till person och när du får dem rätt blir träningen både roligare och mer effektiv. Vi har olika typer av hopprep från flera kända varumärken som exempelvis Lifeline, Casall och Adidas. Alla våra hopprep är av högklassig kvalitet som håller för många hopprepspass. Maxa din rörlighet och prestanda genom att börja träna med något av alla våra hopprep.

Dölj
Filtrera sortiment
Återställ allt
Avbryt
Använd filter
SPRING SALE
40%
89 kr
Lägsta pris 149 kr (-40%)
Lägsta pris 149 kr (-40%)
SPRING SALE
40%
179 kr
Lägsta pris 299 kr (-40%)
Lägsta pris 299 kr (-40%)
SPRING SALE
20%
159 kr
Lägsta pris 199 kr (-20%)
Lägsta pris 199 kr (-20%)
SPRING SALE
20%
191 kr
Lägsta pris 239 kr (-20%)
Lägsta pris 239 kr (-20%)
SPRING SALE
50%
100 kr
Lägsta pris 199 kr (-50%)
Lägsta pris 199 kr (-50%)
SPRING SALE
20%
239 kr
Lägsta pris 299 kr (-20%)
Lägsta pris 299 kr (-20%)
SPRING SALE
Prisvärd
239 kr
Lägsta pris 239 kr
Lägsta pris 239 kr