Träningsmaskiner

I denna kategori hittar du ett brett sortiment av träningsredskap såsom crosstrainers, löpband, motionscyklar, roddmaskiner, multigym och trappmaskiner....

I denna kategori hittar du ett brett sortiment av träningsredskap såsom crosstrainers, löpband, motionscyklar, roddmaskiner, multigym och trappmaskiner.

Läs mer

Träningsmaskiner som passar bra både för hemmabruk och på gymmet. Här finner du proffsiga löpband med ett stort antal förinställda program och funktioner för att överföra resultat till andra enheter. Föredrar du att använda motionscyklar finns airbikes som bland annat används inom funktionell träning och som passar för den som vill bygga kondition, eller olika Indoor bikes med justerbara styren och en glidande känsla. Roddmaskinen har länge varit populär för både styrka och kondition. Där har vi ett flertal tekniskt avancerade roddmaskiner med bland annat en trådlös pulsmätare och funktioner för att föra över data.

Fitness träning

Seriös konditionsträning kräver seriös träningsutrustning, så om du funderar på att bygga ett hemmagym bör du definitivt överväga att investera i en träningscykel, en crosstrainer, ett löpband eller något annat. Men det kräver såklart lite utrymme i hemmet. Vår utrustning kan även användas av gym då den håller hög kvalitet. Om du investerar i kvalitetsutrustning kommer du att upptäcka att du får större utveckling och det blir därför bara fantasin som sätter gränserna för din träning.

Varför investera i träningsmaskiner

Att ha utrustning av god kvalitet antingen hemma eller på gymmet är viktigt om du tar din träning på allvar. Om du har ett specifikt mål att du vill springa ett givet lopp i ett visst tempo, till exempel, är ett löpband den hjälp du behöver. Löpbandet låter dig ställa in en given hastighet, som hålls exakt. Detta är väsentligt om du vill optimera fördelarna med både träning och tävlingar. Det gäller inte bara löpträning utan även om du cyklar eller tränar på roddmaskinen.

Stort utbud av träningsmaskiner

Hos Gymgrossisten har vi ett stort utbud av motionscyklar, löpband, roddmaskiner, crosstrainers och mycket mer. De flesta av våra träningsmaskiner är av så hög kvalitet att de kan användas både hemma och på gymmet. Med våra träningsmaskiner får du en grundlig och mångsidig träning av hela kroppen och alla dina muskelgrupper.

Dölj
Toppkategorier inom Träningsmaskiner
Filtrera sortiment
Återställ allt

Varumärken

Typ av Träningsform

Avbryt
Använd filter
Prisvärd
9.999 kr
Lägsta pris 9.999 kr
Lägsta pris 9.999 kr
Prisvärd
3.899 kr
Lägsta pris 3.899 kr
Lägsta pris 3.899 kr
+ 1 variant
599 kr
Köp
Köp
Prisvärd
3.899 kr
Lägsta pris 3.899 kr
Lägsta pris 3.899 kr
Toppsäljare
Prisvärd
Toppsäljare
Prisvärd
2.799 kr
Lägsta pris 2.799 kr
Lägsta pris 2.799 kr
Prisvärd
6.999 kr
Lägsta pris 6.999 kr
Lägsta pris 6.999 kr
Prisvärd
18.999 kr
Lägsta pris 18.999 kr
Lägsta pris 18.999 kr