Roddmaskin

En roddmaskin är ett bra alternativ när du vill få upp pulsen snabbt och träna hela din kropp. Oavsett om du bara skall värma upp eller köra ett ordentligt konditionspass...

En roddmaskin är ett bra alternativ när du vill få upp pulsen snabbt och träna hela din kropp. Oavsett om du bara skall värma upp eller köra ett ordentligt konditionspass så är roddmaskinen ett grymt alternativ, då rörelsen aktiverar hela överkroppen och ger en effektiv träning ur både ett konditions- och tidsperspektiv.

Läs mer

Hur länge ska man träna med roddmaskin?

Hur länge man ska träna med en roddmaskin beror på dina mål och nuvarande form. Ett allmänt råd är att börja med korta pass, ca 10-15 minuter och gradvis öka tiden allt eftersom du bygger upp din kondition.

Vad tränar man med en roddmaskin?

En roddmaskin är en träningsmaskin som tränar både din kondition, styrka och rörlighet. Tanken är att efterlikna rörelserna som görs när man ror en roddbåt, vilket man använder hela kroppen för. Armar, ben, rygg och bål.

Flera olika modeller och typer

När man investerar i en roddmaskin gäller det att man väljer rätt modell för det behov som man har. En del använder sig av roddmaskinen för att träna inför olika typer av lopp medans vissa bara vill få in sin dagliga motion. När du tar en titt på de roddmaskiner som finns tillgängliga online bör du tänka på just ditt behov.

Roddmaskin hemma

Många anser att de inte har plats med en roddmaskin hemma. Det många inte inser är att en roddmaskin går att både fälla ihop och ställa upp mot en vägg så den tar väldigt lite plats. Många får till och med plats under en säng.

Med en roddmaskin i hemmet behöver man inte oroa sig för att skada golvet då roddmaskiner är väldigt stabila och inte rör sig under ett träningspass. Har du mot förmodan ett väldigt känsligt golv kan de vara bra att även köpa lite gymgolv för att vara på den säkra sidan.

Dölj
Filtrera sortiment
Återställ allt

Varumärken

Typ av Träningsform

Avbryt
Använd filter
Toppsäljare
Prisvärd
Toppsäljare
Prisvärd
3 recensioner
2.799 kr
Lägsta pris 2.799 kr
Lägsta pris 2.799 kr
+ 1 variant
+ 1 variant
1 recensioner
599 kr
Köp
Köp
25%
5.999 kr
Lägsta pris 7.999 kr (-25%)
Lägsta pris 7.999 kr (-25%)
Prisvärd
7.999 kr
Lägsta pris 7.999 kr
Lägsta pris 7.999 kr
11.199 kr
12.999 kr
11.199 kr
7.999 kr
0 recensioner
7.999 kr
4.999 kr