0
0
0
0

Muskelökare - Komplex

Att öka i muskelmassa är inte lätt. Det kräver hård träning under lång tid och en bra kostplan som möter kroppens behov för att den ska ha energi nog att öka i vikt och m... Att öka i muskelmassa är inte lätt. Det kräver hård träning under lång tid och en bra kostplan som möter kroppens behov för att den ska ha energi nog att öka i vikt och muskelmassa. Du får heller inte glömma bort att sova ordentligt. Många som vill öka i muskelmassa försöker optimera alla involverade faktorer vilket även omfattar kosttillskott. Gymgrossisten har en helt egen produktkategori med produkter som är framtagna i just detta syfte; muskelökare. Läs mer

Vad är en muskelökare? 

Begreppet muskelökare är brett. Det går utmärkt att placera gainers, protein, kreatin och liknande produkter här men ofta är det mer specialiserade produkter som avses. Exempel på sådana är DAA, HMB, ört- och växtextrakt, specifika vitaminer och mineraler så som zink och magnesium som är absolut nödvändiga för en normal proteinsyntes och mycket mer. Muskelökare kommer i många olika former och utbudet av innehåll är mycket brett. 

Hur väljer man rätt muskelökare? 

För att hitta rätt produkt för dig så är det viktigt att utgå efter dina målsättningar men även din övriga kosttillskottplan. Det är viktigt att välja en produkt som fungerar väl ihop dina andra kosttillskott. Om du exempelvis redan använder en ZMA så behöver du troligen inte köpa mer zink och magnesium. Då är det mer intressant att kika på tribulus, HMB eller DAA. För att få bättre grepp om vad respektive produkt gör så är det rekommenderat att noggrant läsa produktbeskrivningarna.  

Utbudet hos Gymgrossisten 

Gymgrossisten har många olika produkter kategorin muskelökare. De flesta av dessa kommer i form av kapslar och tabletter vilket gör dem lätta att dosera och använda. Flera av produkterna går att kombinera och de kan utgöra en nyckelkomponent i en avancerad kost- och träningsplan.  

Dölj
Filtrera sortiment
Återställ allt

Varumärken

Avbryt
Använd filter
Toppsäljare
349 kr
Chained Nutrition
299 kr
40%
137 kr
229 kr
529 kr
349 kr
339 kr
Toppsäljare
419 kr
295 kr
309 kr
419 kr
299 kr
209 kr
419 kr
419 kr