Tribulus

Tribulus terrestris (tiggarnöt) är en växt som först beskrevs av Carl von Linné. Han hade då säkerligen inte en aning om hur populär denna växt skulle bli idag. Tribulus ...

Tribulus terrestris (tiggarnöt) är en växt som först beskrevs av Carl von Linné. Han hade då säkerligen inte en aning om hur populär denna växt skulle bli idag. Tribulus är en ganska oansenlig grön liten växt med små vit-gula blommor. Det är blommor och blad som används för att göra extrakt och i Asien och då främst Kina och Indien, har Tribulus använts under mycket lång tid.

Läs mer

Olika styrkor och saponiner

Tribulus innehåller ämnen som kallas för saponiner. Växter använder ofta olika saponiner för att skydda sig mot olika insekter och tribulus är naturligt rik på dessa ämnen. Det är saponiner som är den mest intressanta aktiva ingrediensen i Tribulus och därför finns det många produkter med olika styrkor i extrakten. Ju högre procentandel saponiner som anges, desto mer av övrigt innehåll har filtrerats bort.   

Tribulus som muskelökare

Tribulus tillhör produktkategorin muskelökare. Det är en mycket populär produkt som dessutom passar bra ihop med andra produkter inom samma kategori då den är så unik. Många använder Tribulus under såväl en bulk som en deff, andra året runt. Tribulus kan användas av både män och kvinnor och den gör sig bäst tillsammans med en bra kostplan och tung styrketräning.   

Vilken tribulusprodukt ska man välja?

Att välja rätt Tribulusprodukt som passar just dig är enkelt. Antingen väljer du en produkt med hög procentandel saponiner eller en med lägre. Om du inte har provat Tribulus innan så är det svårt att veta vilken av dessa som passar dig bäst. Då är det oftast bra att börja med en produkt som innehåller en hög halt saponiner då detta är den primära aktiva ingrediensen. Gymgrossisten har ett brett utbud av Tribulus i många olika styrkor.  

Dölj
Filtrera sortiment
Återställ allt

Varumärken

Avbryt
Använd filter
Monthly highlight
Prisvärd
172 kr
Lägsta pris 172 kr
Lägsta pris 172 kr
Köp fler, spara mer
429 kr
Köp fler, spara mer
Köp fler, spara mer
359 kr
Köp fler, spara mer
449 kr
Köp fler, spara mer
Köp fler, spara mer
A+
215 kr
Nyhet
Köp fler, spara mer
179 kr
Prisvärd
209 kr
Lägsta pris 209 kr
Lägsta pris 209 kr