0
0

Få upp till 300 kr rabatt med kod! Klicka här >>

Bars

Det finns många tränings- och vardagssituationer där man är i snabbt behov av kvalitativ näring. Ett svårlösligt problem kan tyckas men med en bar i innerfickan eller trä... Det finns många tränings- och vardagssituationer där man är i snabbt behov av kvalitativ näring. Ett svårlösligt problem kan tyckas men med en bar i innerfickan eller träningsväskan har du alltid en smidig, praktisk och god lösning inom räckhåll. Läs mer

Det finns lika många olika bars som individuella preferenser och behov, navigera med hjälp av underkategorierna i menyträdet för att hitta din favorit. Har du svårt att välja bar? Ingen fara, vi hjälper dig gärna! Nedan presenterar vi tre förslag på bars som passar för 3 olika preferenser.


Ett nyttigare alternativ till godis

Star Nutrition Protein Bar finns i 7 himmelska smaker och innehåller hela 37% protein och en mjuk och luftig konsistens. Vill du ha en riktigt god bar som passar vid många tillfällen så är detta rätt bar för dig!


Vill du gå ner i vikt?

Då är Best Bar ett bra val, den är både nyttig och näringsrik utan göra avkall på smak och konsistens. Denna bar innehåller 33% protein och mindre än 3 g socker, den är även mättande och har ett högt fiberinnehåll.


Letar du efter en bar som är prisvärd och passar för varje tillfälle?

Då ska du testa bars ifrån varumärket Goodlife! Dessa bars kostar från 10 kr per bar och finns som Original eller Low Sugar. Varje bar innehåller både protein och energi, bra att ha inför ett träningspass eller som återhämtning efteråt.
 

Dölj
Filtrera sortiment
Återställ allt

Varumärken

Smak

Typ av Bar

Avbryt
Använd filter
Toppsäljare
13%
239 kr
276 kr
Köp Köp
Toppsäljare
32%
189 kr
276 kr
Köp Köp
Toppsäljare
30%
189 kr
270 kr
Köp Köp
14 kr
Köp Köp
23 kr
Köp Köp
Nyhet
23 kr
Köp Köp
22 kr
Köp Köp
18 kr
Köp Köp
22 kr
Köp Köp
Nyhet
23 kr
Köp Köp
19 kr
Köp Köp
18 kr
Köp Köp
21%
19 kr
24 kr
Köp Köp