×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Energibars

  Energibars är perfekt både före och efter träning, samt när du är i behov av ett mellanmål som är både nyttigt och energigivande. Det finns i många goda smaker! Om du kör ett längre träningspass och behöver en snabb kick för att upprätthålla prestationsnivån eller efter ett träningspass för att få snabbare återhämtning genom påfyllning av musklernas glykogendepåer kan en energibar sitta rätt. Energibars kan även innehålla protein eller aminosyror och prestationsökande kreatin eller koffein. Observera att dessa bars endast skall ätas då man är fysiskt aktiv eftersom de ofta innehåller snabba kolhydrater som höjer blodsockret.

  Passar före, under eller efter ett träningspass

  Energy bars är en smidig måltid som ser till att du får i dig lite extra energi när du behöver det som mest. Många väljer att äta en energibar i mitten av ett träningspass för att bibehålla en god energinivå under hela träningen. Andra väljer att äta sin bar efter träningen för att snabbt få tillräckligt med energi för återhämtningen. Det är ett smidigt mellanmål som är enkelt att ha med sig överallt och som kommer att göra så du undviker onyttiga fällor mycket enklare.

  Snabbare återhämtning efter träningspass

  Det finns många olika typer av energibars tillgängliga och de finns även i många olika smaker. Därav är det enkelt att hitta en energibar som man tycker om. Genom att äta en energibar efter ditt träningspass kommer du att se till att din kropp får det som den behöver för att den ska kunna återhämta sig snabbare. Det är klokt att införa extra energi direkt efter ett träningspass och det kommer även att göra att din energi håller en mer jämn nivå under hela dagen.

  Ekologiska energibars samt för olika dietbehov

  Även om man äter en specialkost kan man hitta en energibar som passar en perfekt. Idag finns det ett stort sortiment av energibars som passar för den som äter en glutenfri eller vegansk kost. Dessa innehåller både protein och energi samt är passande att ha med sig i väskan. Givetvis finns det ett stort sortiment av ekologiska energibars för dig som dessutom vill göra en god gärning för världen, och är noga med vilka typer av ingredienser som du får i dig. Energibars är idag tillgängliga för alla.

  Läs mer Läs mindre

  Filtrera

  Varumärke
  Visa mer + Visa mindre -
  Ekologisk
  Visa mer + Visa mindre -
  Användningsområde
  Visa mer + Visa mindre -
  Diet
  Visa mer + Visa mindre -
  Storlek
  Visa mer + Visa mindre -
  Användningstillfälle
  Visa mer + Visa mindre -

  9 produkter

  per sida

  9 produkter