Yogamatta

En yogamatta är nästan ett måste vid all form av yogaträning. Vi har ett brett utbud av yogamattor som passar för olika typer av yoga, som avslappningsyoga, Yinyoga, Asht...

En yogamatta är nästan ett måste vid all form av yogaträning. Vi har ett brett utbud av yogamattor som passar för olika typer av yoga, som avslappningsyoga, Yinyoga, Ashtangayoga samt Bikram yoga.

Läs mer

Vad är en Yogamatta?

En yogamatta är normalt något tunnare än en klassisk träningsmatta som du ofta hittar på gymmen. Anledningen till att yogamattan är tunnare är att du behöver kunna hitta balansen för yogaövningarna, det kan bli svårt med en tjockare matta.

  • Yogamatta: ca 4mm tjock

  • Träningsmatta: Minst 1 cm tjock

Välj rätt yogamatta

Här hittar du olika mönster, färger och tjocklekar på mattorna. Mattorna är lätta att underhålla och rengörs vid behov med en fuktad trasa och milt rengöringsmedel. Det finns olika mattor för olika rörelser och övningar. Även om du är nybörjare, van yogi eller en som är en träningsälskare som vill ha din matta med dig ut i naturen, gymmet eller bara vara hemma så har vi mattan du letar efter.

Dölj
Filtrera sortiment
Återställ allt

Varumärken

Färg

Avbryt
Använd filter
0 recensioner
Adidas Fitness Equipment
529 kr
599 kr
Köp
Köp
Nyhet
449 kr
609 kr
Bevaka
Bevaka