Kasein

Kasein är en typ av protein som finns naturligt i mjölk. Mjölkprotein anses vara ett protein av hög kvalitet eftersom det har ett högt biologiskt värde. Du som tränar hår...

Kasein är en typ av protein som finns naturligt i mjölk. Mjölkprotein anses vara ett protein av hög kvalitet eftersom det har ett högt biologiskt värde. Du som tränar hårt och mycket kan med fördel ta ett kasein proteinpulver för att maximera resultaten.

Läs mer

Kasein - Ett långsamt protein

Kasein är vad man brukar kalla ett långsamt protein vilket betyder att det tas upp av musklerna under en längre tid. Därför rekommenderas du att ta kaseinprotein på kvällen efter att du har tränat. Samtidigt som du sover under natten kommer detta mjölkprotein att förse dina muskler med viktiga aminosyror. Det ger dig de bästa förutsättningarna för att bygga muskler.

Kasein har också antikatabola egenskaper vilket betyder att det förhindrar muskelnedbrytning. På Gymgrossisten finns ett brett sortiment av kaseinprotein från kända leverantörer som Star Nutrition och Elit Nutrition. Tänk på att ett mjölkprotein inte ska ersätta en i övrigt varierad kost och hälsosam livsstil utan fungera som ett komplement för dig som tränar och vill bygga muskler.

Dölj
Filtrera sortiment
Återställ allt

Varumärken

Smak

Vikt

Typ av Kaseinprotein

Avbryt
Använd filter
Toppsäljare
+ 9 varianter
Toppsäljare
+ 9 varianter
229 kr
Köp
Köp
+ 7 varianter
999 kr
Köp
Köp
+ 3 varianter
449 kr
Köp
Köp
+ 5 varianter
439 kr
Köp
Köp
+ 2 varianter
799 kr
Köp
Köp
+ 3 varianter
349 kr
Köp
Köp
+ 2 varianter
429 kr
Köp
Köp
+ 1 variant
419 kr
Köp
Köp
+ 3 varianter
749 kr
Köp
Köp
+ 2 varianter
399 kr
Köp
Köp