Kroppsvård

Här finner du vårdande produkter för din kropp som mjukgörande lotions till rakprodukter och solskydd....

Här finner du vårdande produkter för din kropp som mjukgörande lotions till rakprodukter och solskydd.

Läs mer

Solen är härlig - Men glöm inte solkrämen

I denna kategori kan du även hitta solkrämer av den anledningen att det är viktigt att skydda sig från solen under de varma månaderna. Vi tycker alla att solen är härlig då den ger oss bra energi och D-vitamin så att vi inte behöver ta tillskott under sommarmånaderna. Men man måste vara försiktig och komma ihåg solkrämen. Solen kan orsaka hudskador och pigmentförändringar. Så kom bara ihåg att inkludera en solkräm i din beställning.

Rakning

Så gott som alla aktiva träningsutövare behöver också rakprodukter, och eftersom Gymgrossisten strävar efter att tillgodose alla dina behov innehåller vårt sortiment även denna typ av produkter. I denna kategori hittar du därför kvalitetsprodukter från Gillette för både män och kvinnor. Utöver det har vi även produkter för hudvård, solkräm, hårvård, kylande gel m.m.

Ett gott råd

Om du inte visste det, så är förberedelserna för rakning ganska viktiga. Du bör raka dig under eller strax efter ett varmt bad. Anledningen till detta är att värmen och fukten hjälper till att mjuka upp skägget/håren och därmed öppnar hudens porer. Därför är det självklart att raka sig i samband med träning.

Kvalitetsurval av produkter för rakning

Hos oss hittar du ett bra utbud av bra rakblad. Det är viktigt att ha ett rakblad av hög kvalitet och det är viktigt att byta blad regelbundet för att undvika sår och röda prickar. Så kom ihåg att byta dina rakblad regelbundet. Du kan alltid tajma ditt köp av proteinpulver med köp av rakblad, eftersom vi ger dig möjlighet att köpa båda samtidigt.

Dölj
Filtrera sortiment
Återställ allt

Varumärken

Varutyp

Avbryt
Använd filter
25 kr
239 kr
69 kr
49 kr
229 kr
249 kr
149 kr
499 kr
229 kr
79 kr
219 kr
299 kr
269 kr