0
0
0
0

25% rabatt på PWOn F-cked Up Joker Edition Köp här >>

HMB

Det finns 20 olika aminosyror som alla ser lite olika ut och som har olika funktioner. Kroppen använder aminosyror till allt möjligt så som att bygga muskler, hormoner oc... Det finns 20 olika aminosyror som alla ser lite olika ut och som har olika funktioner. Kroppen använder aminosyror till allt möjligt så som att bygga muskler, hormoner och andra viktiga proteinstrukturer. Vissa aminosyror är essentiella vilket innebär att de är livsnödvändiga och en av dessa är leucin. Leucin används på många sätt i kroppen men det händer även saker med leucin när det bryts ner. Läs mer

Metaboliter och muskelökare 

Kroppen använder aminosyror till allt möjligt och ett resultat av detta är att flera av dessa bryts ner till andra ämnen, så kallade metaboliter. Leucin bryts bland annat ner till HMB (beta-hydroxi-betametylbuturat) och detta ämne har under lång tid fångat intresset hos både atleter och forskare världen över. HMB är en självklar produkt i kategorin muskelökare och är idag en produkt många använder under en uppbyggnadsfas. Det är även populärt med HMB under perioder med extra mycket träning.  

Hur används HMB? 

HMB kommer i två primära former. Bundet till kalcium eller i fri form. Kalciumbundet är den vanligaste formen och i regel den billigare medan den fria formen anses vara bättre men samtidigt dyrare. Kalcium kommer nästan alltid i tabletter eller kapslar. Normal daglig dosering är 1,5 – 3 g. På träningsfria dagar så tas HMB mellan måltiderna och annars direkt efter träningen.  

Välj rätt produkt för dig 

Gymgrossisten har flera produkter med HMB i både fri och bunden form. Du hittar med lätthet rätt HMB för just dig. Väljer du HMB i fri form så är ofta doseringen något lägre. Detta beror på att det inte finns något kalcium som tar extra plats. HMB, oavsett form, går utmärkt att kombinera med andra produkter. 

Dölj
Filtrera sortiment
Återställ allt

Varumärken

Avbryt
Använd filter
399 kr
719 kr
289 kr
589 kr
499 kr