HMB

Leucin används på många sätt i kroppen men det händer även saker med leucin när det bryts ner till HMB....

Leucin används på många sätt i kroppen men det händer även saker med leucin när det bryts ner till HMB.

Läs mer

Metaboliter och muskelökare 

Kroppen använder aminosyror till allt möjligt och ett resultat av detta är att flera av dessa bryts ner till andra ämnen, så kallade metaboliter. Leucin bryts bland annat ner till HMB (beta-hydroxi-betametylbuturat) och detta ämne har under lång tid fångat intresset hos både atleter och forskare världen över. HMB är en självklar produkt i kategorin muskelökare och är idag en produkt många använder under en uppbyggnadsfas. Det är även populärt med HMB under perioder med extra mycket träning.  

Hur används HMB? 

HMB kommer i två primära former. Bundet till kalcium eller i fri form. Kalciumbundet är den vanligaste formen och i regel den billigare medan den fria formen anses vara bättre men samtidigt dyrare. Kalcium kommer nästan alltid i tabletter eller kapslar. Normal daglig dosering är 1,5 – 3 g. På träningsfria dagar så tas HMB mellan måltiderna och annars direkt efter träningen.  

Välj rätt produkt för dig 

Gymgrossisten har flera produkter med HMB i både fri och bunden form. Du hittar med lätthet rätt HMB för just dig. Väljer du HMB i fri form så är ofta doseringen något lägre. Detta beror på att det inte finns något kalcium som tar extra plats. HMB, oavsett form, går utmärkt att kombinera med andra produkter. 

Dölj
Filtrera sortiment
Återställ allt
Avbryt
Använd filter
WKND DEAL
22%
559 kr
Lägsta pris 719 kr (-22%)
Lägsta pris 719 kr (-22%)
WKND DEAL
22%
258 kr
Lägsta pris 332 kr (-22%)
Lägsta pris 332 kr (-22%)
WKND DEAL
30%
524 kr
Lägsta pris 749 kr (-30%)
Lägsta pris 749 kr (-30%)