Hyperice

Hyperices uppdrag är att förse idrottare med verktyg för att höja sin egen prestation genom snabbare återhämtning, förebyggande av skador och förbättrad rörlighet. Alla H...

Hyperices uppdrag är att förse idrottare med verktyg för att höja sin egen prestation genom snabbare återhämtning, förebyggande av skador och förbättrad rörlighet. Alla Hyperice-produkter har utvecklats och testats för att möta de höga kraven från världens bästa idrottare. Nu är de tillgängliga för alla, oavsett konditionsnivå, som vill förbättra sin hälsa och prestation.

Läs mer

Nu kan du återhämta dig som proffsen

Om du är en av de många som vill vara så aktiv som möjligt i vardagen, vandra mycket i fjällen, slå personliga rekord på träning eller delta i fitnesstävlingar är återhämtning något som borde stå högt på din prioriteringslista. Tillräcklig och korrekt återhämtning kan hjälpa dig att prestera bättre när det gäller.

Gör mer av det du älskar

Det amerikanska företaget Hyperice är ett av de ledande i branschen när det kommer till återhämtning. De har utvecklat en rad banbrytande återhämtningsprodukter som återuppbygger musklerna och gör dig redo för nästa träningspass snabbare. Faktum är att de erkändes som ett av världens mest innovativa företag av Fastname 2021.
Hyperice-sortimentet består av allt från massagepistoler och kompressionstövlar till meditationstränare. Deras produkter används av världskända idrottare som Erling Braut Haaland och Naomi Osaka.

Hyperice

Om du ofta får muskelknutor i ryggen, eller om du känner dig stel på vissa ställen, kan den bästsäljande massagepistolen Hypervolt vara värd att testa. 

4 goda skäl att återhämta sig med Hyperice

1. Öka blodcirkulationen

Den avancerade tekniken i Hyperice-produkterna hjälper till att öka blodcirkulationen i kroppen. Forskning visar att ökad blodcirkulation har positiva effekter på en lång rad processer i kroppen. Det hjälper bland annat kroppen att ta bättre hand om stresshormoner som i sin tur kan avlasta hjärtat och förbättra humör och sömn.

2. Avlasta stela muskler

Stela muskler är något de flesta av oss har upplevt – speciellt om det ofta går några dagar eller veckor mellan träningspassen. Inget är så irriterande som att göra ett bra träningspass, bara för att "bestraffas" med stela och smärtsamma muskler de följande dagarna.

3. Förebygga skador

Efter ett tungt träningspass är musklerna i kroppen nedbrutna och trötta. Med hjälp av återhämtningsprodukterna från Hyperice kan du minska svullnad och återuppliva musklerna. Om du hoppar över återhämtningen och påbörjar nästa övning innan kroppen har återhämtat sig riskerar du både slitage på musklerna och andra träningsskador.

4. Prestera bättre

När kroppen är utvilad, fri från skador och full av energi säger det sig självt att den klarar av att prestera bättre. Återhämtning hjälper kroppen att hålla sig på topp. Kan prestera maximalt. Det är just därför återhämtning är så viktigt.

Vill du veta mer om Hyperice- produkterna?

Kontakta oss gärna så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för dig.
Bra träning och bra återhämtning!
 

Dölj
Filtrera sortiment
Återställ allt

Produktkategori

Avbryt
Använd filter
10%
9.499 kr
Lägsta pris 10.499 kr (-10%)
Lägsta pris 10.499 kr (-10%)
15%
2.899 kr
Lägsta pris 3.399 kr (-15%)
Lägsta pris 3.399 kr (-15%)
11%
5.499 kr
Lägsta pris 6.199 kr (-11%)
Lägsta pris 6.199 kr (-11%)
Prisvärd
524 kr
Lägsta pris 524 kr
Lägsta pris 524 kr
28%
1.299 kr
Lägsta pris 1.799 kr (-28%)
Lägsta pris 1.799 kr (-28%)
2.499 kr
Nyhet
2.899 kr