Produktguide: Kosttillskott att inta som mellanmål

Att dela upp dagens näringsintag i flera mindre måltider har visat sig vara ett framgångsrecept för många. På så sätt håller man energinivån uppe och minimerar risken att äta något man inte borde.

Genom att ha ett genomtänkt förhållningssätt till kosttillskott som mellanmålsalternativ kan man på ett smidigt och prisvärt sätt säkerställa att man får i sig rätt näring i rätt mängd. Anpassat efter dina individuella behov och målsättningar.

1. Blandprotein

Vassle är känt för sitt snabba upptag, kasein för sitt långsamma. Men som mellanmål vill man gärna att proteinkällan erbjuder en kombination av dessa egenskaper. Här kommer blandproteinet in i bilden som ett skräddarsytt alternativ.

Topp-3 blandprotein

+ 4 varianter
269 kr
Köp Köp
Toppsäljare
+ 9 varianter
Toppsäljare
+ 9 varianter
Star Nutrition
229 kr
Köp Köp
+ 2 varianter
249 kr
Köp Köp

2. Proteinbars

Det är inte alltid man har möjlighet att förbereda en måltid eller ens blanda en shake när klockan slår mellis. I sådana situationer är en proteinbar en mycket kompetent räddare i nöden. Hitta ett alternativ som matchar ditt protein- och kaloribehov. 

Topp-3 proteinbars

+ 8 varianter
24 kr
Köp Köp
+ 9 varianter
18 kr
Köp Köp
+ 7 varianter
25 kr
Köp Köp

3. Proteindryck

Samma logik som för proteinbars. Färdigblandad proteindryck är en bra lösning när du inte har möjlighet att tillreda eller konsumera en ”riktig måltid”. Dessutom har drycker oftast ett något bättre näringsvärde (mer protein och mindre kolhydrater) än bars.

Topp-3 proteindrycker

+ 8 varianter
29 kr
Köp Köp

Relaterade artiklar