0
0
Produktguide: Kosttillskott att inte före träning

När det kommer till kosttillskott som intas före träning är de primärt fokuserade kring att leverera en snabb prestationshöjande effekt och att förbereda kroppen att tillgodogöra sig träningen den snart kommer exponeras för.

Det finns en uppsjö produkter som på ett eller annat sätt kan främja prestationsförmågan. Här har vi valt att fokusera på de tre kategorier där effekten mest signifikant och där det även finns gediget stöd i den senaste forskningen.

1. PWO (pre-workout)

PWO är en förkortning av engelskans ”pre-workout”, och precis som namnet föreslår är det en produkt sin intas innan träning med syfte att höja prestationsnivån. En PWO innehåller vanligtvis ingredienser som framkallar fokus, främjar pump och ger energi.

Topp-3 PWO-produkter

Toppsäljare
249 kr
Köp Köp
219 kr
Köp Köp
Toppsäljare
25%
262 kr
349 kr
Köp Köp

2. Snabbverkande kreatin (kre-alkalyn)

Kreatin är ett dokumenterat säkert och effektivt kosttillskott som ökar styrka och explosivitet. Perfekt för dig som ägnar dig åt styrketräning! Det finns flera sorters kreatin, här listas de varianter som tas upp och ger effekt direkt efter intag.

Topp-3 snabbverkande kreatinprodukter

Toppsäljare
169 kr
299 kr
25%
149 kr
199 kr

3. EAA (essentiella aminosyror)

Allt protein är uppbyggt i kedjor av 20 olika aminosyror. Av de 20 aminosyrorna är det bara en dryg handfull som stimulerar muskeltillväxt – EAA. Intag av EAA signalerar till kroppen att påbörja muskelproteinsyntesen redan innan träningspasset har inletts.

Topp-3 EAA-produkter

Toppsäljare
30%
139 kr
199 kr
Köp Köp
219 kr
Köp Köp
25%
209 kr
279 kr
Köp Köp

Relaterade artiklar