Produktguide: Kosttillskott att inta på morgonen

Oavsett om det är för att säkerställa en näringsmässigt korrekt frukost, eller om det är för att spara tid under hektiska morgnar, finns det kosttillskott som kan vara till hjälp. Med en bra start på dagen kommer orka mer – både mentalt och fysiskt.

Efter nattfastan har kroppen extra stort behov av vissa näringsämnen. Protein för att avbryta muskelnedbrytning, långsamma kolhydrater för kontinuerlig energiutsöndring, essentiella fettsyror för hjärt-/kärlhälsa och kostfiber för en välmående mage.

Vassleprotein (whey)

Efter 8-10 timmar utan näringstillförsel fullkomligt skriker musklerna efter protein för att kunna fullfölja återhämtnings- och uppbyggnadsprocessen. Vassleprotein är den proteinkälla med snabbast upptag och lämpar sig således särskilt väl vid denna tidpunkt.

Toppsäljare
+ 26 varianter
Toppsäljare
+ 26 varianter
259 kr
Köp
Köp
Toppsäljare
+ 11 varianter
Toppsäljare
+ 11 varianter
349 kr
Köp
Köp
+ 5 varianter
229 kr
Köp
Köp

Kompletta frukostlösningar

Oavsett om du har bråttom, dålig fantasi eller begränsad aptit kan en förenklad frukostrutin, som t.ex. proteinpannkakor eller en måltidsersättning vara en riktig livräddare. Besegra barriärerna genom att hitta en morgonmåltid som matchar dina preferenser och samtidigt går snabbt att tillreda och konsumera.

+ 3 varianter
179 kr
Köp
Köp
+ 1 variant
259 kr
Köp
Köp
+ 1 variant
179 kr
Köp
Köp

Omega-3

Vissa näringsämnen klassas som essentiella, det innebär att de regelbundet måste tillföras via kosten för att kroppen ska fungera som den ska. Fleromättade fettsyror, i form av omega-3, är ett sådant exempel. Gör det till en rutin att ta dina kapslar varje morgon.

Toppsäljare
Köp fler, spara mer
99 kr
Toppsäljare
Köp fler, spara mer
Toppsäljare
Köp fler, spara mer
199 kr
Köp fler, spara mer
99 kr

Relaterade artiklar

Guide: Kosttillskott före träning

Kosttillskott att inta före träning

När det kommer till kosttillskott som intas före träning är de primärt fokuserade kring att leverera en snabb prestationshöjande effekt och att förbereda kroppen att tillgodogöra sig träningen den snart kommer exponeras för.

Produktguide Nybörjartips
Guide: kosttillskott att inte efter träning

Kosttillskott att inta efter träning

Direkt efter avslutat träningspass är det viktigt att fylla på med näring, framförallt protein, för att påbörja återhämtningen. Här är kroppen vanligtvis tom på energi och därmed extra mottaglig för att tillgodogöra sig både näring och effekt.

Produktguide Nybörjartips
Guide: Kosttillskott att inta under träning

Kosttillskott att inta under träning

Under träning handlar det om att motverka trötthet genom att försörja kroppen med bränsle och i form av rätt näringsämnen. Muskelbränsle nummer 1 är kolhydrater, men det finns även andra kosttillskott som kan vara till stor hjälp.

Produktguide Nybörjartips
Guide: Kosttillskott att inta som mellanmål

Kosttillskott att inta som mellanmål

Att dela upp dagens näringsintag i flera mindre måltider har visat sig vara ett framgångsrecept för många. På så sätt håller man energinivån uppe och minimerar risken att äta något man inte borde.

Produktguide Nybörjartips
Guide: Kosttillskott att inta på kvällen

Kosttillskott att inta på kvällen

Natten är dygnets viktigaste fönster för återhämtning. Genom att inta rätt kosttillskott kan du både säkerställa högsta möjliga sömnkvalitet och förse musklerna med den näring de behöver för att kunna bli större och starkare.

Produktguide Nybörjartips
Guide: Kosttillskott att inta varje dag

Kosttillskott att inta varje dag

En hälsosam livsstil börjar inte sällan med välfungerande rutiner. Rutinerna bör omfatta allt från sömn och träning till arbete och kost. Det sistnämnda kan underlättas avsevärt med genomtänkt förhållningssätt till kosttillskott.

Produktguide Nybörjartips