Produktguide: Kosttillskott att inta på morgonen

Oavsett om det är för att säkerställa en näringsmässigt korrekt frukost, eller om det är för att spara tid under hektiska morgnar, finns det kosttillskott som kan vara till hjälp. Med en bra start på dagen kommer orka mer – både mentalt och fysiskt.

Efter nattfastan har kroppen extra stort behov av vissa näringsämnen. Protein för att avbryta muskelnedbrytning, långsamma kolhydrater för kontinuerlig energiutsöndring, essentiella fettsyror för hjärt-/kärlhälsa och kostfiber för en välmående mage.

Vassleprotein (whey)

Efter 8-10 timmar utan näringstillförsel fullkomligt skriker musklerna efter protein för att kunna fullfölja återhämtnings- och uppbyggnadsprocessen. Vassleprotein är den proteinkälla med snabbast upptag och lämpar sig således särskilt väl vid denna tidpunkt.

Toppsäljare
+ 25 varianter
Toppsäljare
+ 25 varianter
259 kr
Köp
Köp
Toppsäljare
+ 11 varianter
Toppsäljare
+ 11 varianter
349 kr
Köp
Köp
+ 5 varianter
229 kr
Köp
Köp

Kompletta frukostlösningar

Oavsett om du har bråttom, dålig fantasi eller begränsad aptit kan en förenklad frukostrutin, som t.ex. proteinpannkakor eller en måltidsersättning vara en riktig livräddare. Besegra barriärerna genom att hitta en morgonmåltid som matchar dina preferenser och samtidigt går snabbt att tillreda och konsumera.

+ 3 varianter
179 kr
Köp
Köp
+ 1 variant
239 kr
Köp
Köp
+ 1 variant
155 kr
Köp
Köp

Omega-3

Vissa näringsämnen klassas som essentiella, det innebär att de regelbundet måste tillföras via kosten för att kroppen ska fungera som den ska. Fleromättade fettsyror, i form av omega-3, är ett sådant exempel. Gör det till en rutin att ta dina kapslar varje morgon.

Relaterade artiklar