Produktguide: Kosttillskott att inta på kvällen

Natten är dygnets viktigaste fönster för återhämtning. Genom att inta rätt kosttillskott kan du både säkerställa högsta möjliga sömnkvalitet och förse musklerna med den näring de behöver för att kunna bli större och starkare.

När du tränar bryts musklerna ned. När du vilar byggs de upp. Men för att kunna byggas upp på bästa sätt måste du aktivt skapa rätt förutsättningar. Sömn i tillräcklig mängd och protein med långsamt upptag för kroppen att arbeta med under natten ger dig ett bra utgångsläge.

Kaseinprotein

Kasein är utvinns från mjölk och är den långsammaste proteinkällan man i dagsläget har kännedom om. Efter kaseinintag utsöndras protein till kroppen i upp till 8 timmar. Med andra ord en perfekt produkt att konsumera innan nattsömn.

+ 1 variant
299 kr
Köp Köp
Toppsäljare
+ 9 varianter
Toppsäljare
+ 9 varianter
Star Nutrition
229 kr
Köp Köp

ZMA (zink och magnesium)

ZMA är en kombinationsprodukt som innehåller de essentiella mineralämnena zink och magnesium. Zink och magnesium reglerar bland annat muskelfunktion och hormonproduktion men är kanske mest uppskattat för sin förmåga att förbättra nattsömnen.

169 kr
Toppsäljare
399 kr

GABA

GABA står för gamma-aminobutyric acid, ett naturligt ämne som verkar som en signalsubstans i kroppen. GABA används av många för att de upplever att de somnar snabbare och sover bättre.

399 kr
209 kr

Relaterade artiklar