Till din hemmaträning

Star Nutrition Gear

Star Nutrition har lanserat en egen linje med utrustning till hemmaträning. Därför kan du nu köpa stänger, kettlebells, bänkar, racks och mycket mer från Star Nutrition till ett grymt pris och fantastisk kvalitet.

Star Nutrition Gear är ett Svenskt varumärke som producerar innovativ träningsutrustning och träningskläder av hög kvalitet. Star Nutrition Gear är ett av Gymgrossistens egna varumärken och produceras med ett minimalt antal mellanhänder, vilket betyder att priset kan hållas nere utan att kvaliteten påverkas.

Se ett urval av det stora sortimentet här nedanför. Du hittar alla redskap och tillbehör för hemmaträning här.

Viktstänger och viktskivor

Star Gear Bar finns i både 25 mm och 50 mm och är en klassisk viktstång, ett måste i varje hemmagym. Vi har dessa stänger i 3 olika längder: 150 cm, 184 cm och 220 cm. Köp till de viktskivor du önskar för att få flera träningsmöjligheter för hela kroppen. Vi har både bumper plates och järnskivor, så du kan välja fritt.

Om du ska välja två saker till ditt hemmagym borde det vara: Viktskivor i olika vikter och en stång att hänga dem på. Det är i stort sett allt du behöver för att lyckas med din styrketräning hemifrån. Fria vikter är bra när det kommer till att bygga muskler och utveckla styrka. Du kan faktiskt träna hela kroppen med lite fantasi och rätt kunskap.

Köp viktstänger och viktskivor här.

Exempel på övningar som kan utföras med fria vikter:

Utvalda produkter
+ 4 varianter
39 kr
Köp
Köp
+ 2 varianter
289 kr
Köp
Köp

Kettlebells och handvikter

Kettlebell-träning är baserat på funktionella rörelsemönster, så träningen utmanar alla de stora muskelgrupperna i kroppen. Vi har ett stort urval av tävlingskettlebells från 8 kg till 32 kg.

För att fullända ditt hemmagym bör du också investera i Hex Dumbbells. De kan använda dem som ett träningsredskap i sig själv, eller tillsammans med t.ex. en bänk eller träningsboll. Perfekt till aerobics och styrketräning.

Köp kettlebells och handvikter här.

Fördelarna med Hex Dumbbells är:

  • Den hexagonformade designen för optimal säkerhet
  • Överdraget av vinyl för skönt grepp och design
  • De är snälla mot golvet
Utvalda produkter
+ 7 varianter
455 kr
Köp
Köp

Racks och bänkar

Det välrustade hemmagymmet innehåller såklart ett squatrack och en bänk, som du också hittar hos Star Gear!

Star Gear Squat Stand är ett robust viktstångstativ. Höjden är justerbar för att passa både till stående övningar, och övningar i kombination med en bänk.

När du ska köpa en bänk kan du välja mellan Star Gear Flat Bench eller Star Gear Adjustable Bench. Skillnaden är att den ena är en plan bänk, och den andra har justerbar rygg.

Köp racks och bänkar här.

Exempel på övningar:

Utvalda produkter

Tillbehör till hemmaträningen

Vi har en massa olika tillbehör till hemmaträningen. Bland annat en träningsmatta som är extra tjock. Tjockleken är 6 mm, vilket ger en effektiv stötabsorption. Mattan passar till allt från stretching till styrkeövningar och yoga. Skydda dina knän, armbågar och rygg med en träningsmatta och skapa en mycket bekvämare träningsupplevelse. Efter ditt träningspass är den lätt att rulla ihop och ställa undan utan att ta för mycket plats.

Du bör även prova vår Star Gear Weighted väst nästa gång du tränar för att få ut ännu mer av varje steg. Genom att fylla den med vikter ökar din egen vikt. Ju tyngre du är, desto mer kalorier förbränner du när du tränar. På så sätt kan du nå dina mål ännu snabbare! Det är ett enkelt och effektivt träningsverktyg.

Köp tillbehör till hemmaträningen här.

Utvalda produkter
Prisvärd
159 kr
Lägsta pris 159 kr
Lägsta pris 159 kr
Toppsäljare
+ 4 varianter
179 kr
Köp
Köp