0
0

Löpband

Det finns en hel del fördelar med löpband, du behöver exempelvis inte bry dig om ojämnt underlag eller dåligt väder. Du kan på detta sätt maximera ditt fokus och lägga al... Det finns en hel del fördelar med löpband, du behöver exempelvis inte bry dig om ojämnt underlag eller dåligt väder. Du kan på detta sätt maximera ditt fokus och lägga all energi på träningen. En rad olika inställningar hjälper dig att optimera förutsättningarna för just din träning! Ett löpband hemma är helt enkelt den perfekta anledningen till att säkra att det där löp-passet blir av! Oberoende av vädret kan du skräddarsy träningspasset precis som du vill ha det, i ditt eget hem. Läs mer

Fördelar med träning på löpband

Den som bor i Sverige vet hur svårt det kan vara att hålla motivationen uppe med löpträningen under vintern. Ibland är det helt omöjligt att ge sig ut på grund av att det är snöstorm, och det känns inte alltid heller så lockande att bege sig ut i det mörka höstrusket för en springtur. Det är sådana tillfällen som löpbandet är till för – med ett löpband får du din träning gjord utan att ens behöva lämna hemmet. Oavsett om du vill köra intervall, backlöpning eller bara jogga så kan du ställa in programmet efter vad du vill.

Kan även användas som gåband

Ett löpband kan lika gärna användas till att gå på som att springa på. Att ha ett gåband inne är perfekt ifall det är för halkigt ute när du känner för en promenad. Ibland kan det också vara skönt att bara röra på sig utan att bli allt för svettig. Ställ gåbandet framför teven och passa på att promenera medan du tittar på ditt favoritprogram! Vill du få lite mer träningen under promenaden kan du alltid vrida upp lutningen eller öka hastigheten för att få upp pulsen.

Löpband för både nybörjare och proffs

Ett löparband kan användas av alla löpare, oavsett vilken nivå man befinner sig på. Tack vare de olika träningsprogrammen som kan ställas in på löparbandet finns det något som passar alla, både för den som inte är så erfaren än och för den som är proffs-löpare. För nybörjaren funkar det bra att börja på lägre hastigheter för att så småningom trappa upp i takt med att konditionen blir bättre. Men även den erfarne löparen får sig ett rejält träningspass med en högre hastighet eller löpning i ordentlig lutning.

Dölj

TITAN LIFE Treadmill T60 TFT

Titan LIFE
13.999 kr

Assault AirRunner

Assault Fitness
58.990 kr

Treadmill lubrication

Gymstick
199 kr
Toppsäljare
Toppsäljare

TITAN LIFE Athlete T73

Titan LIFE
14.999 kr

Abilica Stream TM 40

Abilica
16.999 kr

TITAN LIFE Treadmill T65

Titan LIFE
13.999 kr
8%
8%

TITAN LIFE Treadmill T82 TFT

Titan LIFE
18.399 kr
19.999 kr

Abilica Premium AC Treadmill

Abilica
34.999 kr

Treadmill TM 3.0

Gymstick
8.490 kr

Thor Fitness Racer Fit Air Runner

Thor Fitness
49.890 kr

Master Löpband T20

Master Fitness
10.390 kr

Reebok Treadmill JET300

Reebok
12.999 kr

Reebok Treadmill SL 8.0

Reebok
15.999 kr

Master Fitness Wave Deck T5

Master Fitness
20.890 kr

Casall Treadmill Adventure 3

Casall Sports Prod
17.995 kr

Löpband TR1200i

LifeSpan Fitness
13.990 kr

Casall Treadmill Horizon Citta TT 5.0

Casall Sports Prod
14.995 kr

Löpband 19-TR5500IT

LifeSpan Fitness
20.990 kr