Black Week är igång!

Se våra starkaste deals här

MSM

Vad är MSM? MSM är en akronym för det engelska ordet methylsulfonylmethane som på svenska heter dimetylsulfon. MSM är en organisk förening som innehåller svavel. Denn...

Vad är MSM? MSM är en akronym för det engelska ordet methylsulfonylmethane som på svenska heter dimetylsulfon. MSM är en organisk förening som innehåller svavel. Denna förening är vanligt förekommande i många livsmedel och djur och finns även naturligt i oss. Mängden MSM i livsmedel kan dock inte mäta sig med vad som är möjligt med ett kosttillskott.

Läs mer

MSM och leder

MSM är en svaveldonator. Kroppen använder svavel i flera olika vävnader och det återfinns bland annat i ledvävnad. MSM har som följd av detta blivit så populärt att Gymgrossisten har en egen produktkategori som MSM & leder. Här finner du MSM både i ren form och i kombination med andra ingredienser. Här finns även generisk MSM och MSM av högsta möjliga kvalitet som OptiMSM® i produkten Ultimate MSM från Star Nutrition.

MSM och andra ingredienser

MSM är ett fantastiskt ämne och kan användas i ren form. Det kan även kombineras med andra ingredienser. Flera produkter innehåller exempelvis redan vitamin C som är viktigt för både normal bildning av kollagen och brosk. MSM går även väl ihop med nypon och kollagenpulver. Du väljer själv om du vill ha smidigheten med en färdigblandad produkt eller köper ingredienserna enskilt och gör en egen kombination.

Stort utbud av produkter

Gymgrossisten har ett brett utbud av MSM. Här finns MSM i ren pulver form men även i kapslar. Det finns i ren form och kombinerat med andra ingredienser och du kan välja mellan premium-MSM eller generiskt. Botanisera i utbudet hos Gymgrossisten och hitta just din favorit!

Dölj
Filtrera sortiment
Återställ allt

Varumärken

Form

Avbryt
Använd filter
15%
229 kr
269 kr
10%
89 kr
99 kr
25%
209 kr
279 kr
20%
119 kr
149 kr
10%
179 kr
199 kr
179 kr
20%
207 kr
259 kr
119 kr
159 kr
219 kr
219 kr