0
0
0
0

Vi firar födelsedag! Nya deals varje vecka hela maj. Kolla här >>

Fem kosttillskott du måste ha med dig på resan

Underbara semester! Om du ska ut och resa på din semester så kanske du har funderat lite på hur du ska göra med träningen och hur det blir med maten och tillskotten.

Att åka till ett helt nytt ställe kan innebära utmaningar men om du är väl förberedd så kan du hålla igång även på resande fot. Med rätt saker packade i väskan så kan du njuta fullt ut av din ledighet samtidigt som du inte tummar på din träning eller mat. Nedan följer några tips på saker som kan vara bra att ha med. 

Protein

Protein är kungen av alla näringsämnen. Det är protein som bygger muskler. Det är även protein som hjälper till att bevara muskelmassan under diet. På semester så kanske det inte är helt lätt att äta som vanligt och då är det mycket smidigt att ha protein tillgängligt så man snabbt kan göra en proteinshake. Med Whey 80 i portionspåse så får du lätt med dig protein i resväskan. 

EAA

EAA eller essentiella aminosyror är de aminosyror som kroppen inte kan tillverka själv så de måste komma från maten. Med EAA så kan du snabbt och lätt göra en iskall och nyttig drink som kan avnjutas i solen. Ett enkelt sätt att vätska upp samtidigt som du fyller på med aminosyror.

Bars

Om du vill ha något mer matigt och samtidigt proteinrikt så kan du packa med några bars. En bar ger lite bättre mättnadskänsla än proteinpulver eller EAA och gör sig många gånger lite bättre som ett gott mellanmål eller snack. Gymgrossisten har ett mycket stort utbud av bars att välja mellan som annars kan vara svåra att hitta på semesterorten.

Vätskeersättning

Varma soliga dagar, kanske kombinerat med träning och mycket badande leder till vätskeförluster. Med svett så försvinner det även viktiga salter och mineraler. Det är därför alltid en bra idé att ta med sig en kvalitativ vätskeersättning som exempelvis Restore från Star Nutrition.

Shaker

Om du tar med dig pulver som ska blandas så är en shaker riktigt bra att ha med sig. Gymgrossisten har shakers i flera olika storlekar men alla är perfekta till att blanda både protein och aminosyror. En lite mindre shaker som Star Nutrition Shaker, 500 ml är enklare att ta med på resan än de större varienterna.

PWO shots

Om du har tänkt att riva av riktigt ordentliga träningspass så kan det vara värt att ta med en PWO. Givetvis kan du ta med en hel burk men eftersom utrymmet i väskan ofta är begränsat så rekommenderar vi PWO-shots. Dessa tar liten plats, är färdigblandade och har ett genomtänkt innehåll anpassat för tuffa träningar. Prova gärna Off The Hook eller Star Nutrition PWO Shot.

Multivitamin

På semestern är det inte konstigt om det inte blir samma mat som hemma. Det är klart att det lokala köket ska provas och semestern är ändå en tid för avkoppling och njutning. När kosten läggs om helt så kan det vara värt att ta med en bra multi-vitamin vilket garanterar att du varje dag möter kroppens behov av både vitaminer och mineraler.

Träningsredskap

Träningsredskap är förvisso inte kosttillskott men vi vill ändå passa på att nämna att vi har ett stort urval av träningsredskap som är lätta att ta med på resande fot och som gör att du kan träna hårt även om det inte finns ett gym i närheten. Ett hett tips är gummiband och hopprep som tar liten plats men som ger utmanande träning. 

Alla produkter från artikeln
34%
199 kr
300 kr
Köp Köp
10%
+ 3 varianter
179 kr
199 kr
Köp Köp
49 kr
Toppsäljare
+ 3 varianter
Toppsäljare
+ 3 varianter
Star Nutrition
219 kr
Köp Köp
Toppsäljare
15%
+ 4 varianter
Toppsäljare
15%
+ 4 varianter
Smartshake
84 kr
99 kr
Köp Köp
30%
+ 1 variant
185 kr
264 kr
Köp Köp
25%
+ 9 varianter
215 kr
288 kr
Köp Köp
Toppsäljare
+ 4 varianter
Toppsäljare
+ 4 varianter
Star Nutrition Gear
49 kr
Köp Köp
Toppsäljare
25%
112 kr
149 kr