Träningsmål: Gå ner i vikt

Nalkas det sommardeff? Kanske vill du bara svarva bort trivselkilona? Oavsett vad slutmålet är, så kan du i detta segment läsa mer om några grundläggande men viktiga faktorer för hur du kan bränna fett på ett effektivt sätt.

Fettförbränning och viktnedgång är i stort en fråga om ren matematik: Du måste förbruka fler kalorier än vad du får i dig. Gör du det måste kroppen få energi från något annat än maten, vilket den får genom att bränna kroppsfett. Denna till synes enkla ekvation kan lösas på tre sätt:

  1. Genom att förbruka fler kalorier (via fysisk aktivitet)
  2. Genom att äta mindre kalorier (reducera matintaget)
  3. Eller mest fördelaktigt av allt: Genom en kombination av båda

1. Fettförbrännare

Fettförbrännare är inga mirakelpiller som gör att du rasar i vikt medan du ligger i soffan. Det kan däremot vara ett ovärderligt verktyg som hjälper dig under din viktresa genom att ge energi, dämpa aptit och höja ämnesomsättningen.

Topp-3 fettförbrännare

2. Proteinpulver

Protein i tillskottsform misstas ofta för att vara en produkt som enbart vänder sig till de som vill bygga muskler eller gå upp i vikt. Ett högt proteinintag motverkar muskelnedbrytning under diet, vilket gör att förlorad vikt i huvudsak utgörs av fett.

Topp-3 proteinpulver

Toppsäljare
+ 11 varianter
Toppsäljare
+ 11 varianter
349 kr
Köp
Köp
Toppsäljare
+ 3 varianter
Toppsäljare
+ 3 varianter
319 kr
Köp
Köp

3. BCAA (grenade aminosyror)

BCAA är samlingsnamnet för de tre grenade aminosyrorna leucin, valin och isoleucin. BCAA motverkar muskelnedbrytning och mental trötthet under träning, och kan därför vara ett effektivt hjälpmedel under din resa mot en deffad fysik.

Topp-3 BCAA

2 för 1
+ 3 varianter
2 för 1
+ 3 varianter
199 kr
Köp
Köp
Toppsäljare
2 för 1
+ 3 varianter
Toppsäljare
2 för 1
+ 3 varianter
219 kr
Köp
Köp

Färdiga paket

För att göra det ännu enklare för dig har vi även satt samman ett antal kompletta paket med produkter som, både var för sig och i en synergisk samverkan, bidrar till effektiv viktnedgång. 

Topp-3 färdiga paket

Relaterade artiklar

Nybörjarguide: Bli stark

Kosttillskott för dig som vill öka i styrka

Att vara stark är inte bara hälsosamt – det är kul att träna för också! Men för att öka sin styrka krävs både kunskap och vilja. Här får du grundläggande information om vad som är viktigt att tänka på samt tre effektiva produkttips.

Produktguide Nybörjartips
Guide: få bättre kondition

Kosttillskott för dig som vill få bättre kondition

Konditionsträning kan innefatta praktiskt taget alla träningsformer. Här får du mer information om tre produktkategorier som förbättrar prestationsförmågan inför och återhämtningen efter uthållighetsträning.

Produktguide Nybörjartips
Guide: gå upp i vikt

Kosttillskott för dig som vill bygga muskler

Muskeluppbyggnad är ett långtidsprojekt som kräver kunskap såväl som dedikation. Under denna kategori hittar du information om tre produktkategorier som gör åtagandet lättare och mindre tidskrävande.

Produktguide Nybörjartips