Kickstarta året med starka deals 💪 Se alla här >>

Träningsmål: Bygga muskler

Konditionsträning kommer i flera skepnader och kan innefatta praktiskt taget alla träningsformer. I detta segment får du mer information om tre kosttillskott som förbättrar prestationsförmågan inför och återhämtningen efter uthållighetsträning.

Uthållighetsträning är en energikrävande träningsform, som kan bestå av allt från löpning och cykling till simning och klättring. Som en följd av att uthållighetsträning kräver mycket energi så gäller det att få i sig rätt såväl som tillräckligt mycket näring före, under och efter träningspass och tävlingslopp.

1. Snabba kolhydrater

Kolhydrater lagras in i musklerna som glykogen, där det används som bränsle vid alla ansträngningar som pågår längre än 10 sekunder. Att inta kolhydrater i tillskottsform kan således vara mycket fördelaktigt för uthållighetsidrottare.

Topp-3 kolhydratsprodukter

Toppsäljare
10%
152 kr
169 kr

2. Vätskeersättning

Vätskeersättning är kosttillskott som blandas med vatten för att åstadkomma en isoton lösning med optimalt innehåll av elektrolyter och mineraler för inlagring av vätska i kroppen. Används i samband med fysisk aktivitet för att motverka vätskebrist.

Topp-3 vätskeersättare

10%
44 kr
49 kr
35 kr

3. Beta-alanin

Beta-alanin lagras in i kroppen som ämnet karnosin. Genom att upprätthålla rätt pH-balans i musklerna bidrar karnosin till att motverka mjölksyra. Detta ökar din arbetskapacitet under aeroba ansträngningar som varar längre än 10 sekunder.

Topp-3 beta-alaninprodukter

Toppsäljare
10%
143 kr
159 kr
PRISVÄRD
30%
97 kr
139 kr
25%
269 kr
359 kr

Färdiga paket

För att göra det ännu enklare för dig har vi även satt samman ett antal kompletta paket med produkter som, både var för sig och i en synergisk samverkan, främjar uthållighetsorienterad prestationsförmåga.. 

Topp-3 färdiga paket

25%
589 kr
787 kr
Köp Köp
20%
515 kr
647 kr
Köp Köp
25%
619 kr
826 kr
Köp Köp

Relaterade artiklar