0
0
Träningsmål: Bygga muskler

Konditionsträning kommer i flera skepnader och kan innefatta praktiskt taget alla träningsformer. I detta segment får du mer information om tre kosttillskott som förbättrar prestationsförmågan inför och återhämtningen efter uthållighetsträning.

Uthållighetsträning är en energikrävande träningsform, som kan bestå av allt från löpning och cykling till simning och klättring. Som en följd av att uthållighetsträning kräver mycket energi så gäller det att få i sig rätt såväl som tillräckligt mycket näring före, under och efter träningspass och tävlingslopp.

1. Snabba kolhydrater

Kolhydrater lagras in i musklerna som glykogen, där det används som bränsle vid alla ansträngningar som pågår längre än 10 sekunder. Att inta kolhydrater i tillskottsform kan således vara mycket fördelaktigt för uthållighetsidrottare.

Topp-3 kolhydratsprodukter

Supreme Maltodextrin

Star Nutrition
49 kr
Köp Köp
Toppsäljare
Toppsäljare

Highly Branched Cyclic Dextrin, 400g

Star Nutrition
149 kr

2. Vätskeersättning

Vätskeersättning är kosttillskott som blandas med vatten för att åstadkomma en isoton lösning med optimalt innehåll av elektrolyter och mineraler för inlagring av vätska i kroppen. Används i samband med fysisk aktivitet för att motverka vätskebrist.

Topp-3 vätskeersättare

Restore, 16 tabs

Star Nutrition
49 kr

Rehydrate, 20 tabs, Raspberry

Pro Brands
22 kr

3. Beta-alanin

Lagras in i kroppen som ämnet karnosin. Genom att upprätthålla rätt pH-balans i musklerna bidrar karnosin till att motverka mjölksyra. Detta ökar din arbetskapacitet under aeroba ansträngningar som varar längre än 10 sekunder.

Topp-3 beta-alaninprodukter

Toppsäljare
Toppsäljare

Beta-alanine, 320 g

Star Nutrition
149 kr

Beta Alanine Carno Rush, 80 Mega Tabs

Olimp Sports Nutrition
129 kr

Beta Alanin, 400 g

Fairing
349 kr

Färdiga paket

För att göra det ännu enklare för dig har vi även satt samman ett antal kompletta paket med produkter som, både var för sig och i en synergisk samverkan, främjar uthållighetsorienterad prestationsförmåga.. 

Topp-3 färdiga paket

20%
20%

Muscle Building Pack

Star Nutrition
438 kr
547 kr
Köp Köp
20%
20%

Muscle Building Pack, Advanced

Star Nutrition
539 kr
677 kr
Köp Köp
30%
30%

Baspaketet

Star Nutrition
459 kr
656 kr
Köp Köp

Relaterade artiklar