Dragremmar & Grepp

Att ha ett bra grepp vid styrketräning är av stor vikt för att bland annat kunna fullfölja övningarna på rätt sätt....

Att ha ett bra grepp vid styrketräning är av stor vikt för att bland annat kunna fullfölja övningarna på rätt sätt.

Läs mer

Få ett bättre grepp när du tränar

När du tränar hårt brukar du också svettas mycket. När man svettas blir händerna fuktiga och då kan det plötsligt bli farligt att lyfta tunga vikter då man lätt kan tappa greppet om stången, eller vad man nu tränar med och tappa vikterna. Därför har vi ett stort utbud av grepp, dragband och kalk för att förbättra ditt grepp.

Det behöver inte sägas att det är något som kan framkalla flera olika typer av olyckor och skador. Därför bör den seriösa tyngdlyftaren alltid använda handtag under träning. Handgrepp ger dig ett säkert grepp för all slags träning med vikter – även för greppträning.

Tyngdlyftningsband för de riktigt tunga lyften!

När du styrketränar kommer du ofta till en punkt där du verkligen vill utmana dig själv genom att gå över till att träna den tyngsta styrketräningen. När det händer bör du komma ihåg att använda tyngdlyftningsband.

De är speciellt utformade för att fördela stor vikt korrekt och göra det mindre farligt för tyngdlyftaren. För styrketräning är både roligt och bra om man vill ha stora muskler, eller bara för att bränna lite mer, men det måste göras rätt, för att undvika att få skador eller bestående men.

Öka din styrka med bättre grepp

När du styrketränar med rätt hjälpmedel, då kan du också träna dina muskler progressivt, och få mycket mer styrka i alla dina muskler. Därför bör du använda dig av all tillhörande utrustning du kan. På Gymgrossisten hittar du allt du behöver för att styrketräna ordentligt – även hemma.

Det finns ett stort utbud av lyftband, grepp och mycket mer för tyngdlyftning som kommer att öka din greppstyrka och därigenom låta dig få ut mycket mer av styrketräningen, samtidigt som det är mycket säkrare för dig.

Dölj
Filtrera sortiment
Återställ allt

Varumärken

Typ av Dragremmar och Grepp

Avbryt
Använd filter
Toppsäljare
Toppsäljare
179 kr
179 kr
Köp
Köp
Toppsäljare
Toppsäljare
395 kr
Köp
Köp
Toppsäljare
399 kr
679 kr
Köp
Köp
629 kr
Köp
Köp
679 kr
Köp
Köp