Kampsportskydd

Skydda dig från skador och utslagna tänder när du utövar kampsport. Vi har tandskydd, benskydd, lindor med mera. Med rätt skydd tränar du inte bara säkert utan får även u...

Skydda dig från skador och utslagna tänder när du utövar kampsport. Vi har tandskydd, benskydd, lindor med mera. Med rätt skydd tränar du inte bara säkert utan får även ut maximalt av din kampsportsträning!

Läs mer

Skyddsutrustning är väsentlig

Rätt kroppsskydd är extremt viktigt under kampsport oavsett om det är boxning eller MMA. Vi säljer en mängd olika skyddsutrustning för kampsport till riktigt bra priser i vår webshop. Vi säljer kroppsskydd, tandskydd och mycket mer. Så oavsett om du tränar MMA, boxning eller annan kampsport kan du hitta skyddsutrustning för just ditt ändamål här.

Vilket skydd ska jag använda

Det är oerhört viktigt att du inte snålar med kvaliteten när du köper skyddsutrustning för kampsport. Det är viktigt att din skyddsutrustning sitter som den ska och skyddar optimalt, annars kan du bli svårt skadad. Vi rekommenderar att du åtminstone skaffar dig ett bra tandskydd, handlindor och ett bra grenskydd. Men beroende på vilken kampsport du tränar kan det också vara en bra idé att skaffa ytterligare skyddsutrustning.

Stort utbud av skyddsutrustning

När du tränar kampsport måste du verkligen prioritera att ha bra skyddsutrustning! På Gymgrossisten har vi ett stort utbud av kvalitetsprodukter till bra priser. Vi har tandskydd, handlindor, huvudskydd, benskydd och mycket mer utrustning.

Dölj
Filtrera sortiment
Återställ allt

Varumärken

Typ av Skyddsutrustning

Avbryt
Använd filter
Toppsäljare
+ 1 färg
599 kr
Köp
Köp
+ 4 varianter
299 kr
Köp
Köp
+ 1 variant
349 kr
Köp
Köp
79 kr
Köp
Köp
79 kr
Köp
Köp
169 kr
Köp
Köp
249 kr
Köp
Köp
+ 1 variant
+ 1 variant
319 kr
Köp
Köp
79 kr
Köp
Köp
+ 1 färg
599 kr
Köp
Köp
299 kr
Köp
Köp
+ 3 färger
139 kr
Köp
Köp
+ 2 färger
249 kr
Bevaka
Bevaka
309 kr
Bevaka
Bevaka