0
0

Säckar & Mitsar

Inom kampsport som boxning och MMA är säckar och mitsar ett bra träningshjälpmedel. Med en bra boxningssäck kan du träna sparkar och slag på egen hand i hemmet. Mitsar är... Inom kampsport som boxning och MMA är säckar och mitsar ett bra träningshjälpmedel. Med en bra boxningssäck kan du träna sparkar och slag på egen hand i hemmet. Mitsar är perfekt för träning i par, där den ena håller medan den andra övar på sparkar och slag. Läs mer

Hitta rätt bland våra säckar och mitsar

Gymgrossisten erbjuder ett brett sortiment mitsar och säckar för alla behov. Om du sysslar med kampsport är en boxningssäck hjälpsam vid träning i hemmet. De fästs smidigt i taket och oftast ingår upphängningskedjor för en enkel och hållbar upphängning. Vi har varianter i olika storlekar, från 100 cm upp till 167 cm långa och i varierande tyngder. Även mitsarna finns i olika storlekar och utförande beroende på dina behov, så som mini mitts och cardio mitts. De allra flesta produkterna är anpassade för att klara såväl slag som sparkar. Master Fitness Boxsäck premium erbjuds i flera längder och de är tillverkade av slitstarkt konstläder. Det är en mycket slagtålig säck som levereras tillsammans med upphängningskedja.

Säckar för smidig träning i hemmiljön

När du tränar kampsport så som MMA eller Muay Thai är det viktigt att hålla igång träningen regelbundet, vilket du enkelt gör med en box säck i hemmet. Det finns inte alltid möjlighet att ta sig till träningslokalen dagligen och med en av våra säckar kan du ändå få den träning du behöver varje dag. Gymgrossisten har mitsar om ni är fler som tränar tillsammans då det är ett bra träningstillbehör, Fairtex FMV12 Cardio Mitts är användarvänliga och i en större storlek än normala mitsar. Det gör dem perfekta för dig som är nybörjare eller känner dig lite otränad och vill öva på att slå mitt i prick. De är tillverkade av hållbart material och har en mjukare padding för en skonsam träning.

Dölj
Filtrera sortiment
Återställ allt

Varumärken

Typ av Träningsredskap

Avbryt
Använd filter

Fairtex KPLC2 Curved Thai Pads, White/Black, One Size, 2 st

Fairtex
1.959 kr

UFC Wood Beam Hanger

UFC
299 kr

UFC Speed Bag Wall

UFC
2.199 kr

Fairtex FMV11 Aero Focus Mitts, Black/White Pro, One Size

Fairtex
1.399 kr
Nyhet
Nyhet

UFC MMA Heavy Bag, 36 kg

UFC
2.699 kr

Fairtex KPLC5, Thai Pads, Black/Yellow, 2 st

Fairtex
2.289 kr

Fairtex TP3, Low Kick Pads, "Thigh Pads", Black, Pair

Fairtex
2.869 kr

Fairtex FMV12, Cardio Mitts, Black/Red

Fairtex
1.609 kr

Master Fitness Boxsäck premium, 160cm

Master Fitness
2.190 kr
Nyhet
Nyhet

UFC Heavy Bag, 20 kg

UFC
1.999 kr

UFC Curved Focus Mitts

UFC
699 kr

Everlast Muay Thai Heavy Bag

Everlast
2.399 kr

Abilica Punch and Kick

Abilica
1.699 kr

EVERLAST Fästplatta för Boxsäck

Everlast
349 kr

Fairtex FMV12, Cardio Mitts, Red/Blue

Fairtex
1.609 kr

Master Fitness Boxsäck, 100cm

Master Fitness
1.090 kr

Master Fitness Boxsäck premium, 120cm

Master Fitness
1.690 kr

Master Fitness Boxsäck premium, 140cm

Master Fitness
1.990 kr