0
0

Hopprep

Ett väl beprövat träningsredskap som tränar koordination, kondition, smidighet och styrka. Träning med hopprep kan vara riktigt intensivt och går att anpassa och växla bå... Ett väl beprövat träningsredskap som tränar koordination, kondition, smidighet och styrka. Träning med hopprep kan vara riktigt intensivt och går att anpassa och växla både upp och ner, så att den passar alla nivåer. Hopprep är traditionellt ett stående inslag inom boxningsträning tack vare den allsidiga träningen. En av de stora fördelarna med redskapet är att det tar minimalt med plats och passar därför utmärkt att ta med sig på resor. Nedan hittar du hopprep från bland annat Lifeline, Casall och Adidas med flera för att kunna köra igång med din hopprep träning. Läs mer

Ett välbeprövat träningsredskap

Att hoppa hopprep är en ordentligt effektiv pulshöjare som ger resultat redan från allra första hoppet. Du maxar dessutom din koordination, kondition och balans när du hoppar hopprep. Smidighet & styrka är andra delar du tränar med hopprep. Hela överkroppen aktiveras och ditt hjärta kommer att tacka dig, och dessutom belastas skelettet vilket gör det starkare. Att hoppa hopprep ger dessutom hjärnans samarbete med de stora muskelgrupperna en ordentlig utmaning vilket gör träningsformen till en favorit hos boxare, som måste ha riktigt bra koll på sin koordination.

Allsidig träning för minimal plats!

Du som har begränsat utrymme hemma har kanske svårt att få plats med stora träningsmaskiner. Då är hopprepet ett smidigt men riktigt effektivt träningsalternativ, som går att hänga på väggen eller stuva undan när det inte används för att skulptera din kropp. För dig som gillar svettig och tuff boxningsträning är hopprep träning ett väldigt bra komplement, så varför inte hänga ett hopprep bredvid handskarna och lägga till fem minuters hopp till din träningsrutin. Du kommer garanterat att märka resultat både vad gäller kondition, koordination och prestanda.

Flera olika sorter och märken

Vi erbjuder flera olika sorters hopprep av varierande prisklasser för att du ska kunna hitta rätt hopprep för just din träning. Repets längd, tjocklek och material är alla smaksaker som varierar från person till person och när du får dem rätt blir träningen både roligare och mer effektiv. Vi har olika typer av hopprep från flera kända varumärken som exempelvis Lifeline, Casall och Adidas. Alla våra hopprep är av högklassig kvalitet som håller för många hopprepspass. Maxa din rörlighet och prestanda genom att börja träna med något av alla våra hopprep.

Dölj
Filtrera sortiment
Återställ allt
Avbryt
Använd filter
Toppsäljare
25%
Toppsäljare
25%

Star Gear Speed Rope

Star Nutrition Gear
111.75 kr
149 kr

OMPU Speedrope Pro

OMPU Gear
299 kr

Master Speed Rope Pro

Master Fitness
299 kr

Jump Rope Foam Handle, Black

Casall Sports Prod
149 kr

Pro Jump Rope

Gymstick
129 kr
20%
20%

Iron Gym Wire Speed Rope

Iron Gym
159 kr
199 kr

Master Speed Rope

Master Fitness
249 kr

Adidas Cable Skipping Rope

Adidas Fitness Equipment
229 kr

Venum Challenger Speed Jump Rope

Venum
179 kr

Iron Gym Adjustable Speed Rope

Iron Gym
179 kr

Hopprep, Black

Master Fitness
119 kr

Jump Rope Steelwire, Black

Casall Sports Prod
179 kr

Speed Rope, Soft Orange

Casall Sports Prod
199 kr

Abilica JumpUp

Abilica
199 kr

Iron Gym Nylon Speed Rope

Iron Gym
149 kr

Leather Jump Rope

Gymstick
179 kr

Cable Jump Rope

SPRI
199 kr