0
0

Greppträning

Här finns ett brett urval av toppklassiga handtränare för greppträning, för att stärka din underarmsmuskulatur. Vi har ett stort utbud av verktyg för greppträning från fl... Här finns ett brett urval av toppklassiga handtränare för greppträning, för att stärka din underarmsmuskulatur. Vi har ett stort utbud av verktyg för greppträning från flera kända varumärken, till riktigt grymma priser. Viktigt med handstyrkan Handträning är träning för händerna, och träningen kan användas för rehab men även för att förebygga vanliga utslitningsskador som kan sätta stopp för din träningsglöd. Med bra verktyg för träning av musklerna i händerna blir det lätt att komma igång och du märker snabba resultat. Du maxar koordination, stabilitet och rörelseförmåga för att kunna få bra resultat av din övriga träning, exempelvis när du lyfter vikter, boxas eller använder händerna i olika maskiner. Med grepptränare och olika sorters handtränare håller du dina viktiga handmuskler i toppform och maxar din kapacitet. Läs mer

Flera varianter att välja mellan

Här hittar du ett riktigt bra urval av handträningsprodukter i olika prisklasser så att du kan hitta det redskap som passar just dina behov, oavsett om du jobbar proaktivt för att stabilisera och öka styrkan eller reaktivt som rehab efter en uppkommen skada. De flesta som tränar på hög nivå ser till att inkorporera olika sorters träning av musklerna i händerna eftersom koordination och uthållighet i handmusklerna är en mycket viktig del. Träna dessa viktiga muskler effektivt och hållbart genom att använda våra hand grip och handtränare.

Stärker även underarmar och handleder

Det är inte bara musklerna i händer och fingrar som får sig en omgång när du kör ett pass handträning. Det finns även träningsredskap för underarmsträning som kommer att få dig att svettas ordentligt och bygga en grym grund för större armmuskler. Dessa muskler glöms ofta bort, vilket är synd eftersom välbyggd underarmsmuskulatur är både estetiskt tilltalande och riktigt viktigt för att orka träna tungt och rätt i framtiden. Även handlederna får sitt när du ägnar dig åt olika sorters handträning, vilket är väldigt bra ur skadeförebyggande synpunkt.

Dölj
Filtrera sortiment
Återställ allt
Avbryt
Använd filter
10%
10%

Fat Gripz Original + Extreme

Fat Gripz
599 kr
668 kr
Köp Köp
6%
6%

Rolling Thunder Set

IronMind
3.095 kr
3.297 kr
Köp Köp

Oval Power Grip Ball, Turqouise

Casall Sports Prod
129 kr

Adidas Pro Hand Grips

Adidas Fitness Equipment
209 kr

Star Gear Hand Grip Adjustable, 10-40 kg

Star Nutrition Gear
149 kr
Toppsäljare
Toppsäljare

Captains Of Crush

IronMind
389 kr
Köp Köp

Hand Grip Adjustable, 10-40 kg, Black

C.P. Sports
169 kr
Toppsäljare
Toppsäljare

Iron Gym Hand Grip, Adjustable 10-40 kg

Iron Gym
199 kr

Zenith Fitness Gripper

IronMind
449 kr
Köp Köp

Iron Gym Hand Grip (Pair)

Iron Gym
199 kr

Abilica HandGrip

Abilica
59 kr

Power Grip, Black

Casall Sports Prod
149 kr
Köp Köp

Fat Gripz Original

Fat Gripz
319 kr

Forearm Trainer, Black

C.P. Sports
399 kr

Fat Gripz Extreme

Fat Gripz
349 kr

Abilica HandGrip Pro

Abilica
99 kr

Abilica HandGrip Adjustable

Abilica
129 kr

Wrist Trainer

Gymstick
399 kr

Fat Gripz One Series

Fat Gripz
259 kr