×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×
  Top seller

  NICKS Fiber Syrup with Honey flavour, 300 g

  NICKS Fiber Honey är en fiberhonung utan tillsatt socker, kalorisnål och rik på fiber som sötar allt från mat till desserter och söta drinkar. 

  Läs mer
  69 kr
  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: A5882-206

  NICKS Fiber Honey är en fiberhonung utan tillsatt socker, kalorisnål och rik på fiber som sötar allt från mat till desserter och söta drinkar. 

  • Fiberhonung utan tillsatt socker som sötar allt från gröt till bakverk
  • Används som ersättning för honung i matlagning och bakning då den ger stabila bakverk och är idealisk för sötning av smoothies, flingor och efterrätter
  • Snäll sötning för dina tänder
  • Lämplig för low carb-dieter, diabetiker och veganer men också för alla dem som vill njuta och må bra på samma gång

  NICKS Fiber Honey består av löslig majsfiber, en prebiotisk fiber som fungerar som näring för de "goda" bakterierna i magen, Sorbitol som är bra för tänderna och Steviolglykosider som utvinns från en växt som ursprungligen kommer från från Sydamerika. Produkten används som ersättning för honung i matlagning och bakning då den ger stabila bakverk och är idealisk för sötning av smoothies, flingor och efterrätter. En honung som är utan tillsatt socker, kalorisnål och rik på fiber gör den lämplig för low carb-dieter, diabetiker och veganer men också för alla dem som vill njuta och må bra på samma gång.

  NICKS Fiber Honey har också mycket låg effekt på blodsockret och ett lågt glykemiskt index. GI indikerar hur mycket ett livsmedel påverkar blodsockernivån. Ju lägre index desto mindre ökar blodsockret efter konsumtion. Fiberhonung med lågt glykemiskt index är därför ett utmärkt sockersubstitut i många populära dieter: low carb, LCHF, GI och Atkins etc.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  Användning: Sötar allt från mat till desserter och söta drinkar.

  Näringsinnehåll per 100 gram:

  Energi 632 kJ / 151 kcal
  Fett 0 g
  - varav mättat fett 0 g
  Kolhydrater 14 g
  - varav sockerarter 1 g
  - varav polyoler 8 g
  Protein 0 g
  Kostfiber 52 g
  Salt 0,06 mg

  Ingredienser: Löslig majsfiber, sötningsmedel: sorbitol, naturlig honungsarom, sötningsmedel: steviolglykosider, naturligt färgämne: karamell.

  Allergiinformation: Överdriven konsumtion kan ha laxerande effekt. Rekommenderad användning max 8g/kg kroppsvikt per dag

  Ursprungsland: Tillverkas i EU för LUB Foods AB.

  Förvaring: Förvaras torrt och svalt.

  Övrigt: Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost för en hälsosam livsstil.