Träningsmål: Bygga muskler
NUTRITION & KOSTTILLSKOTT

Kosttillskott för dig som vill förbättra din hälsa

Hälsa är ett begrepp som inte nödvändigtvis betyder samma sak för en person som för en annan, men gemensamt för hälsa i alla former är att ett fullgott näringsintag lägger grunden. Här läser du mer om näringsämnen som är särskilt viktiga att hålla koll på.

Det är inte alla som lockas av att bygga muskler eller lyfta tungt. Kanske är ditt mål istället att komma i balans, bli piggare och stärka immunförsvaret? Helt enkelt göra medvetna, hälsosamma val och eftersträva en sundare livsstil. Hälsan börjar inifrån och grunden läggs av nyttig mat och fysisk aktivitet. Vissa näringsämnen kan vara svåra att få i sig i sin dagliga kosthållning och då kan komplettering med kosttillskott vara en bra lösning.

Omega-3

En av de viktigaste produkterna för att främja en god hälsa är omega-3. Omega-3 i tillskottsform innehåller en hög koncentration av de fleromättade fettsyrorna DHA och EPA som är kända för sina positiva hälsoeffekter.

Toppsäljare
3 för 2
199 kr

Vitamin D3

Vitamin D3 i tillskottsform är särskilt hälsosamt för oss som vistas i Norra Europa under vinterhalvåret. D-vitamin bildas normalt när huden exponeras för solens UV-strålar, men i norr är solen ofta för svag för att generera en optimal mängd.

Magnesium

Magnesium är ett mångsidigt mineralämne som reglerar flera viktiga kroppsfunktioner – bl.a. ämnesomsättning, nervsystem och muskelfunktion. Dessutom kan det vara svårt att få i sig optimala mängder magnesium från den dagliga kosten.

Toppsäljare
3 för 2
99 kr

Relaterade artiklar

Nybörjarguide: Bli stark

Kosttillskott för dig som vill öka i styrka

Att vara stark är inte bara hälsosamt – det är kul att träna för också! Men för att öka sin styrka krävs både kunskap och vilja. Här får du grundläggande information om vad som är viktigt att tänka på samt tre effektiva produkttips.

Produktguide Nybörjartips
Guide: gå ner i vikt

Kosttillskott för dig som vill gå ner i vikt

Nalkas det sommardeff? Kanske vill du bara svarva bort trivselkilona? Oavsett vad slutmålet är, så kan du i detta segment läsa mer om några grundläggande men viktiga faktorer för hur du kan bränna fett på ett effektivt sätt.

Produktguide Nybörjartips
Guide: gå upp i vikt

Kosttillskott för dig som vill gå upp i vikt

Att gå upp i vikt, eller att bulka, är ett långtidsprojekt som kräver tid såväl som kunskap. I denna kategori har vi sammanställt de viktigaste punkterna för att din viktökning ska vara av hög kvalitet.

Produktguide Nybörjartips