0
0
0
0
Träningsmål: Bygga muskler

Hälsa är ett begrepp som inte nödvändigtvis betyder samma sak för en person som för en annan, men gemensamt för hälsa i alla former är att ett fullgott näringsintag lägger grunden. Här läser du mer om näringsämnen som är särskilt viktiga att hålla koll på.

Det är inte alla som lockas av att bygga muskler eller lyfta tungt. Kanske är ditt mål istället att komma i balans, bli piggare och stärka immunförsvaret? Helt enkelt göra medvetna, hälsosamma val och eftersträva en sundare livsstil. Hälsan börjar inifrån och grunden läggs av nyttig mat och fysisk aktivitet. Vissa näringsämnen kan vara svåra att få i sig i sin dagliga kosthållning och då kan komplettering med kosttillskott vara en bra lösning.

1. Omega-3

En av de viktigaste produkterna för att främja en god hälsa är omega-3. Omega-3 i tillskottsform innehåller en hög koncentration av de fleromättade fettsyrorna DHA och EPA som är kända för sina positiva hälsoeffekter.

Topp-3 omega-3-produkter

Toppsäljare
199 kr
99 kr

2. Vitamin D3

Vitamin D3 i tillskottsform är särskilt hälsosamt för oss som vistas i Norra Europa under vinterhalvåret. D-vitamin bildas normalt när huden exponeras för solens UV-strålar, men i norr är solen ofta för svag för att generera en optimal mängd.

Topp-3 vitamin D3

89 kr
109 kr
99 kr

3. Magnesium

Magnesium är ett mångsidigt mineralämne som reglerar flera viktiga kroppsfunktioner – bl.a. ämnesomsättning, nervsystem och muskelfunktion. Dessutom kan det vara svårt att få i sig optimala mängder magnesium från den dagliga kosten.

Topp-3 magnesiumprodukter

89 kr
Toppsäljare
99 kr
OUTLET
51%
49 kr
99 kr

Färdiga paket

För att göra det ännu enklare för dig har vi även satt samman ett antal kompletta paket med produkter som, både var för sig och i en synergisk samverkan, bidrar till en förbättrad allmänhälsa. 

Topp-3 färdiga paket

20%
445 kr
556 kr
Köp Köp

Relaterade artiklar